Masser af kalendere

Hvornår kommer fragtmanden? Er Peter på ferie i næste uge? Er rendegraveren ledig i uge 47? Er der råvarer, der har udløbsdato før 1.12.2017? Der kan være mange spørgsmål, der popper op i en travl hverdag.

Afhængig af forretningen er der mange ting man kan have brug for at organisere – ressourcer, produktion, leverancer og meget andet – i en kalender. I Tracelink har vi fra starten haft kalendere til blandt andet at skabe overblik over produktionen og til at administrere vedligehold af værktøj. Men i tidens løb er det væltet ind med gode forslag til flere kalendere; udlån af biler, kursusplaner for ansatte, bookning af mødelokaler, ferieoversigt, bookning af transport og meget meget andet.

For at imødekomme ønskerne har vi nu lavet et kalender-modul, som gør det muligt for dig at lave alle de kalendere, I måtte have brug for. Via konfigurationssiden opretter du selv nye kalender og definerer deres indhold og layout. Med ganske få klik har du en ny kalender; det er enkelt og effektivt. Og der er ingen grænse for hvor mange kalendere du kan have.

Kalendermodulet kan tilkøbes 200 kr./måned, uanset hvor mange brugere din virksomhed har.