Nyt brugerinterface på telefonen

En af vores helt store udfordringer i vores udviklingsarbejde er, at vores kunder på den ene side løbende efterspørger nye funktioner og på den anden side lægger stor vægt på at brugen af Tracelink skal være enkel. Kun få klik pr. registrering.

Det er lidt som at blæse og have mel i munden.

Specielt har det været vanskeligt at bevare overblikket på telefonen, da skærmen er mindre og brugeren derfor ind i mellem er nødt til at “bladre” ned igennem flere sider, for at nu frem til ønsket funktionalitet.

Vi har derfor nu forsøgt at gøre brugergrænsefladen på forsiden af telefonen enklere.

De to screenshots viser det nye og det klassiske interface på telefonen. Du bestemmer selv hvilket interface, du vil bruge.

Det nye interface er bygget op af “tiles”, som gør at vi kan samle flere funktioner/menuer mere komprimeret. Derved kan du i nogen grad undgå at “scrolle” alt for meget op og ned på siden for at finde den funktion du skal bruge.

For at øge genkendeligheden af hver enkelt funktion, har vi tildelt hver enkelt tile både en unik farve og et ikon, som gerne skulle forenkle brugen – “jeg skal bare huske at trykke på den lyseblå knap”…

Og den indbyrdes placering af de forskellige tiles styre du selv.

Vi har ikke lavet om på vores klassiske interface, lige bortset fra at vi har lagt små farvede ikoner ind på hver linie i menuen.

Du vælger selv under menuen Indstillinger -> Konfiguration -> Basis – mobil og tablet om du vil køre med nyt eller klassisk opsætning. Som udgangspunkt er Tracelink sat op til at vise den klassiske grænseflade på telefonen.