Samarbejdspartnere

Tracelink samarbejder med en række virksomheder og organisationer, der bidrager til at øge værdien af vores funktionalitet. Vi har dels partnere, der som rådgivere kan hjælpe vores kunder i forskellige brancher med at lave den helt rigtige opsætning af Tracelink, så der opnåes maksimal værdi, dels partnere, som har digitale løsninger, der supplerer Tracelink og som vi derfor til byder integration til.

Rådgivere

Vi samarbejder med nedenstående konsulenter og rådgivere, som er specialister i at finde de rigtige løsninger:

ekontoret FINAL_VALJU_logo_sort-e1476865453396
ekontoret er specialister i regnskabskonverteringer til e-conomic og laver desuden tilpasninger af e-conomic. Valju hjælper virksomheder med at skabe forretningssoftware løsninger der skaber værdi.
kristensen rezults-logo
Kristensen & Partners rådgiver omkring kvalitet (f.eks. ISO 9001), CE-mærkning (QS 3834) og certificering (EN 1090). Rezults har mere end 20 års erfaring inden for administration, regnskab, salg og indkøb, HR, ledelse og projektstyring

Digitale løsninger

For produktionsvirksomheder har vi i samarbejde med e-conomic skabt en brancheløsning , hvor Tracelink er fuldt integreret med e-conomic. Det betyder, at blandt andet varekartotek, kundedatabase og fakturadata deles af de to systemer. Ved at benytte integrationen mellem de to systemer, bliver informationsflow mellem kontorpersonale og produktionsfolk meget mere flydende, med mindre risiko for fejl og større effektivitet i processerne.

Det er muligt at afprøve e-conomic gratis i 2 uger:


I forhold til lønadministration for de timelønnede medarbejdere, som registrerer deres tid ved hjælp af Tracelink har vi en samarbejdsaftale med Bluegarden, som står bag Multiløn og Dataløn – begge systemer er blandt Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. Desuden kan vi tilbyde dataudveksling med Danløn.

bluegarden-logo


I forbindelse med Tracelinks pakke til autolak-værksteder, har vi lavet fuld integration til Autotaks, som er en del af Forsi – forsikringsselskabernes integrerede skadesopgørelsessystem.

fogp

Vores lakkunder har endvidere mulighed for adgang til Eurotax, som vi i kraft af en samarbejdsaftale med Autobranchen Danmark, har integration til.

4252autobranchen_logo eurotax

På indholdssiden har vi i stålindustrien et samarbejde med grossisterne:

Sammen med disse partnere har vi skabt en løsning, hvor følgesedler og certifikater på indkøbte materialer per automatik leveres fra grossistens ordresystem og læses direkte ind i vores kunders Tracelink arkiv. Derved opnås automatisk sporbarhed uden yderligere arbejde.

Har du brug for integration til og fra andre systemer, så lad os kigge på det. Vi har gjort det nemt for andre at programmere op imod Tracelink, så i mange tilfælde er integration en overkommelig opgave.