Ny kunde

Brug af Timeregistrering med profiltid

Efter du har gennemgået Konfiguration, kan modulet Tidsregistrering med profiltid tages i brug.

• Når du klikker på Timeregistrering i Funktionsmenuen, bliver du i Listen præsenteret for modulets funktioner:
    • Øverst er funktionerne Kalender, Lønberegning og Rapport.
    • Nedenfor disse er en liste over dine registrerede Tracelink brugere - Brugerlisten.

Brugerlisten

Brugerlisten under Timeregistrering giver mulighed for at tilføje en tidsregistrering for en bruger manuelt.

For at kunne se data, skal dine medarbejdere være begyndt at registrere tid. Se de forskellige måder at registrere tid på her.

• Klik i Funktionsmenuen til venstre på Timeregistrering.
  • Nederst på fanen Hjem vises en figur, samt en oversigt, over tidsregistreringer foretaget i det tidsinterval, som er indstillet i konfigurationen.
  • I oversigten er der bl.a. mulighed for at rette i tidsregistringer, og se hvorvidt der er afregnet løn for registreringen.
  • I kolonnen Godkendt er der mulighed for at godkende en tidsregistrering.
  • Under fanen Lønprofil / flex fremgår information om, hvilken lønprofil brugeren er tilknyttet, samt mulighed for adminstration af ferie og flexsaldo.

Se alle mulighederne for adminstration af Timeregistrering i vejledningen her: