Ny kunde

Adminstrator i Tracelink

Når du tilføjer en bruger i Tracelink, kan du bl.a. vælge, om brugeren skal være administrator.

Der er stor forskel på, hvordan Tracelink vises for en administrator og en almindelig bruger, samt hvilke muligheder du har for at se, konfigurere og udføre dagligt arbejde. En administrator kan indstille og konfigurere Tracelink, og en administrator har adgang til e-conomic igennem Tracelink.

• Gå til Indstillinger → Brugere → vælg den oprettede bruger og find fanen Konfiguration.
  • Sæt kryds i Administrator og tryk Gem.

Vi anbefaler, at der er så få som muligt, der påtager administrator rollen. Det er normalt personer, der sidder i administrationen af en virksomhed, der har administrator rettigheder i Tracelink. For helt almindeligt arbejde i Tracelink, er det ikke nødvendigt at være administrator.

En administrator har desuden mulighed for at vælge, om et modul skal være synligt for almindelige brugere. Under Indstillinger på flere moduler, er der mulighed for at sætte flueben i Kun administrator. Når du sætter fluebenet, vil modulet kun være tilgængeligt for administratorer.

Rettighedsmodulet

Hvis du har brug for at give specielle tilladelser i Tracelink, er det muligt at få slået Rettighedsmodulet til. Spørg Tracelink Support, hvis du vil vide mere herom.

Har du ikke Rettighedsmodulet slået til, er Tracelink indrettet sådan, at en menig bruger ikke kan se, og derfor ikke har adgang til, en række områder i Tracelink. Der er stadig fuld mulighed for at arbejde med Tracelink, der er blot menupunkter, der ikke bruges i det daglige arbejde.