Tracelink er i konstant bevægelse.

Her på siden finder du seneste nyt
om brancherettet udvikling - og om nye funktioner og moduler i Tracelink.

Modtag vores nyhedsbrev

Omkring fire gange om året udsender vi Tracelink-nyheder. I nyhedsbrevene kan du holde dig opdateret med de seneste informationer fra Tracelink.

Vi skriver om aktuelle highlights, anbefaler nyttige funktioner og moduler, dykker ned i kundecases og formidler andre nyheder med relevans for vores nye samt eksisterende kunder.

Læs vores seneste nyhedsbrev.
Vil du på vores mailing liste, så skriv dig på her.


Case:
Modern American Recycling Services
November 2021
I Frederikshavn ligger en af Europas største genbrugspladser. Her er der kapacitet til recycling i stor skala. Virksomheden M.A.R.S. Europe A/S arbejder bæredygtigt med nedbrydning, sortering og videresalg af delene fra havets største arbejdspladser.
Tracelink er med på den spændende rejse!

Læs mere...

Vidensdeling med flowcharts
November 2021

Tegn selv flowdiagrammer i Tracelink, enten overordnet for virksomheden eller helt ned i detaljen.
Det bringer øget værdi til virksomheden, når arbejdsgange og sammenhænge bliver beskrevet enkelt og visuelt.

Læs mere...


IT-sikkerhed
August 2021

Flere og flere danske virksomheder oplever brud på IT-sikkerheden. Tracelink intensiverer løbende værnet mod cyberkriminalitet. Se vores seneste guide til hvilke retningslinjer, du bør overholde som henholdsvis bruger og administrator.

Læs mere...

Bæredygtighed i produktionen
Juni 2021

I starten af august udkom seneste udgave af FN's klimapanels rapport. Rapporten er seriøst ikke munter læsning. Tracelink vil gerne hjælpe med at skubbe i den rigtige retning ved at give vores kunder en løbende indsigt i, hvor bæredygtig deres produktion er.

Læs mere...


Case: Effektiv produktionsstyring
Juni 2021

Lampeproducent Tom Rossau bruger Lagerudviklingen til styring af produktionen af håndlavede designlamper.
Rapportmuligheder og styringsfunktioner er med til at sikre, at der hele tiden er balance mellem salg, produktion og ressourcer.

Læs mere...

Er du tilfreds med din forretning?
Februar 2021

Siger din mavefornemmelse dig, at din forretning kunne være bedre? Drop maven og brug Tracelinks data til at skabe værdifulde benchmarks, der måles op mod forretningens performancekrav.

Læs mere...

Update om funktioner
Februar 2021

Tracelink rundede i december de 7 år. I løbet af årene er vi blevet meget klogere på vores kunders produktion, hvilket afspejler sig i en masse nye funktioner og smarte features.

Læs mere...

Case om
Elkjærgruppen
Januar 2021

Elkjærgruppen besluttede i efteråret at flytte deres produktionsstyring fra platformen Apromas til Tracelink og siden årsskiftet har de benyttet den nye løsning.

Læs mere...

Webinarer
Juni 2020

Tracelink afvikler i juni i samarbejde med ekontoret og e-conomic en række webinarer om anvendelsesmulighederne i forskellige brancher, når Tracelink og e-conomic kombineres.

Læs mere...

Tracelink på
3 minutter
Marts 2020

Vi plejer at sige, at Tracelink hjælper med at effektivisere en produktion fra ordren kommer ind til fakturaen er sendt. Men faktisk spænder vi lidt bredere, da vi også rummer CRM funktioner til den salgsproces, der leder op til ordren og også har værktøj til efterkalkulation, når ordren er faktureret.

Overordnet set deler vi vores funktioner op i Produktionsplanlægning, Produktionsstyring og Dokumentation

Læs mere...

Case om
Suncil
Januar 2020

På en regnvåd, overskyet vinterdag i Danmark kan man nok forledes til at mene, at gadebelysning drevet af sollys er lidt opad bakke… Ikke desto mindre er det lige præcis det den aarhusianske virksomhed Suncil gør; producerer gadelamper med belysning drevet af solceller. Men okay, ikke overraskende er der overvejende tale om eksport.

Læs mere...

Nyt stål-lager
September 2019

Tracelink kan nu kan tilbyde smedevirksomheder et stållager, hvor stålet er registreret med certifikat, og hvor lagertilgangen, kan foregå automatisk via integration til en række større grossister. Her kan stål så kan reserveres og efterfølgende bruges på specifikke ordrer. Altsammen med fuld dokumentation.

Læs mere...

Case om
Phønix Tag Energi
September 2019

Phønix Tag Energi projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til både private kunder og erhverv.

”Det har været vigtigt for os at få et system, der er nemt at bruge - både på kontoret og for vores montører.”
Morten Elsborg, Salgschef Phønix Tag Energi


Læs mere...

SMV:digital
September 2019

Via Erhvervsstyrelsen program SMV:digital kan du nu øge støtte til at hyre en rådgiver, som kan hjælpe dig med at tage de rigtige valg. 

Læs mere...

Tal og tendenser
September 2019

I løbet af de snart 6 år Tracelink har eksisteret, har vi opsamlet ganske store mængder data. Vores database rummer informationer om ordrer, opgaver, timeregistreringer, lagerforbrug m.m. og samtidig har vi hentet de offentliggjorte regnskabstal for virksomhederne.

Læs mere...

Lad kunderne
kigge med
April 2019

En af de helt lavthængende frugter er at udnytte IT til et bedre samarbejde med kunderne.

Hvis du har Tracelink, foreslår vi, at giver de vigtigste kunder et login, så de kan følge med.

De skal naturligvis kun kunne følge med i deres egne ordrer, men det sørger vi for.

Læs mere...

Case om
Brøndum Stål
April 2019

Brøndum Stål er en stålvirksomhed med egen tegnestue. 40 mand er beskæftiget med opgaver indenfor bl.a. bygningsstål og maskinkonstruktioner. Bl.a. har Brøndum leveret stål til det nye Moesgaard Museum.

Da Brøndum Stål oprindeligt købte abonnement på Tracelink, var det et spørgsmål om overholdelse af kravene til EN 1090.

Læs mere...

Leverancer,
forsendelser og
følgesedler
April 2019

Når I producerer, vil I som regel også have behov for at sende det producerede til jeres kunde – og til det formål skal I bl.a. bruge en følgeseddel. Det er sådan set ikke raketvidenskab.

Læs mere...

Nyt fra værktøjskassen
Marts 2019

Som sædvanlig udvider vi hele tiden værktøjskassen.

Her kan du læse om nogle af de vigtigste, nye funktioner i Tracelink

Læs mere...

Ny tidsregistrering
Oktober 2018

I mange virksomheder er tidsregistrering en udfordring. Det kræver disciplin at registrere sin tid, det er bøvlet at rette forkerte registreringer og når registreringerne til sidst skal omsættes til løn opdager man, at medarbejderne arbejder under vidt forskellige aftaler.

Læs mere...

Indkøb
Oktober 2018

Hvis man har lager, har man også brug for at for fyldt hylderne op. Og du kender sikkert oplevelsen af at stå i varemodtagelsen og tænke; "er det noget vi har bestilt?" eller "var det ikke noget helt andet, vi bestilte?"

Læs mere...

Nye funktioner
Oktober 2018

Vi har brugt sommeren på at udvikle og lancere en masse nye funktioner. Flere af dem kan I læse mere om ved at logge ind på jeres Tracelinkkonto og vælge menupunktet "Opslag". En håndfuld af de vigtigste funktioner kan du læse om her.

Læs mere...

Case om
Pro-wood
Oktober 2018

I efteråret 2017 stod Pro-wood foran en opgradering af Navision, som ville koste over en halv million. Alternativt skulle der findes en anden løsning.

Valget faldt på Tracelink med integration til e-conomic til en brøkdel af prisen på Navision. I løbet af en række møder blev behovet for en række tilretninger afklaret og efter et kort udviklingsforløb, gik Pro-Wood igang med et testforløb.

Læs mere...

Individuelle rapporter
Juli 2018

Der bliver registreret mange og meget forskellige informationer om produktion og ordrer i Tracelink. Oplysninger om tidsforbrug, vareforbrug, forsendelser, metode, kvalitetskontroller, maskinforbrug, batchinfo, o.s.v. ligger gemt i systemet og ofte er det relevant at kunne danne rapporter, der opstiller et udvalg af alle informationerne.

Læs mere...

Case om
Dymatec
Juni 2018

DYMATEC bruger i dag systemet Tracelink til at styre produktionen, mens salg og økonomi foregår i e-conomic.

De to systemer, som er fuldt integrerede, holder styr på virksomhedens forretning fra en ordre går ind og til den faktureres.

Læs mere...