Vi startede med at spore stål i 2013. Siden er det gået stærkt med udviklingen af et fleksibelt produktionssystem til planlægning, styring, dokumentation, analyse - og meget mere.

Tracelink

Tracelink er etableret i 2013 med det mål at skabe et enkelt, fleksibelt, mobilt og prisvenligt IT-system til planlægning, styring og dokumentation af produktionen i små- og mellemstore virksomheder.

Det er ikke en banal opgave, men vi gør alt hvad vi kan for at skabe stor værdi hos vores kunder.

Vores software er håndlavet af os selv - her i Danmark. Vi har derfor styr på kvaliteten og funktionaliteten, helt ned til mindste detalje.

Kunder

Tracelink bliver anvendt i mange forskellige brancher.

Vores løsninger anvendes blandt andet i:

  • Byggeindustrien
  • Stålindustrien
  • Autobranchen (lak og skade)
  • Møbelindustrien
  • Printindustrien
  • Fødevareindustrien
  • Medicoindustrien
  • Håndværks- og servicefag

Danmarkskort over hvor Tracelinks kunder er geografisk placeret

Fælles for kunderne er en høj faglig kunnen og begrænset erfaring med brug af IT.

IT står ikke altid øverst på dagsordenen hos vores kunder, og derfor bruger vi meget energi på at skabe simple løsninger og på at sikre, at hver kunde får en opsætning, der giver værdi for den enkelte bruger i hverdagen. Vi ved, at det kan lade sig gøre.

Knap 200 virksomheder med flere tusinde brugere i Danmark, Skandinavien, Baltikum og Tyskland benytter vores løsninger.

Vores løsninger giver både værdi for mindre virksomheder med kun en håndfuld brugere og for større virksomheder med flere hundrede brugere.

En af Tracelinks pragmatiske styrker er, at administrators desktop-registrering fungerer parallelt med lagermedarbejderens brug af Tracelinks App ved lagerhylden. Det giver optimal understøttelse af samspillet mellem virksomhedens afdelinger, uanset faglighed, uddannelsesniveau og modersmål.

Kontakt os endelig, hvis I ønsker konkrete referencer.

Læs om Tracelinks løsning hos:

...I er tæt på at få gudestatus! Synes virkelig I har lavet et godt værktøj. Jeg har anbefalet det til flere...
Benny Brink, Mobil Sandblæsning

Samarbejds­partnere

Tracelink samarbejder med en række virksomheder og organisationer, der bidrager til at øge værdien af vores funktionalitet.

Vi har dels partnere, der som rådgivere kan hjælpe vores kunder i forskellige brancher med at lave den helt rigtige opsætning af Tracelink, så der opnås maksimal værdi, dels partnere, som har digitale løsninger, der supplerer Tracelink og som vi derfor tilbyder integration til.

Økonomi

Tracelink har i samarbejde med Visma - e-conomic skabt en løsning, hvor Tracelink er fuldt integreret med e-conomic.

Det betyder, at blandt andet varekartotek, kundedatabase og fakturadata deles af de to systemer.

Ved at benytte integrationen mellem de to systemer, bliver informationsflow mellem kontorpersonale og produktionsfolk meget mere flydende, med mindre risiko for fejl og større effektivitet i processerne. Har du brug for hjælp til at konvertere dit gamle regnskab til e-conomic, anbefaler vi eKontoret, som har meget stor erfaring med konverteringer til og tilpasninger af e-conomic.

Herudover har Tracelink gennem forhandlere lavet integrationer til bla.

  • Microsoft C5
  • Microsoft Nav

Auto (lak og skade)

I forbindelse med Tracelinks løsning til auto-værksteder, har vi lavet fuld integration til:

Læs mere om Tracelinks løsning til Autobranchen

Stålindustri

På indholdssiden har vi i stålindustrien et samarbejde med grossisterne:

Sammen med disse partnere har vi skabt en løsning, hvor følgesedler og certifikater på indkøbte materialer per automatik leveres fra grossistens ordresystem og læses direkte ind i vores kunders Tracelink arkiv. Derved opnås automatisk sporbarhed uden yderligere arbejde.

Læs mere om Tracelinks løsning til Stålindustrien

Andre

Har du brug for integration til og fra andre systemer, så lad os kigge på det. Vi har gjort det nemt for andre at programmere op imod Tracelink, så i mange tilfælde er integration en overkommelig opgave.

Læs mere om Tracelinks integrations API

Ledige jobs

Tracelink vokser hele tiden. Ofte har vi konkrete jobopslag, hvor vi søger nye medarbejdere til konkrete opgaver.

Ind i mellem ansætter vi, fordi en spændende profil henvender sig uopfordret. Du kan nedenfor se vores stillingsopslag, men du er også meget velkommen til at skrive til os.

Senest har vi opslået følgende stillinger:

Historie

Tracelink udspringer af et projekt finansieret af Industriens Fond i 2013. Udgangspunktet var mobil håndtering af materialesporbarhed i stålindustrien.

I 2014 fik Tracelink økonomisk støtte fra innovationsmiljøet Borean, som i den forbindelse købte sig ind i virksomheden. Udover materialesporbarhed byggede vi som noget af det første tidsregistrering, kvalitetsstyring og integration til e-conomic ind i systemet. I foråret 2016 solgte Borean sine anparter i virksomheden. Samme år udviklede vi integration til FORSI - forsikringsselskabernes skadesopgørelsessystem og lancerede en brancheløsning til automalere. Den løsning er siden blevet udvidet til også at dække pladeværksteder.

I 2017 introducerede vi lagerstyring med batch, samt muligheden for at arbejde med styklister knyttet til produktionen. Dette element af produktionsplanlægning fik efterfølgende tilføjet ruteplanlægning.

I 2019 lancerede vi indkøbsfunktionalitet som en del af lagerstyringen.

Senest har vi udviklet et CRM-modul til understøttele af salgsprocesserne der leder frem til produktionen. Undervejs i udviklingen af Tracelink har vi implementeret et utal mindre forbedringer og nye funktioner på opfordring fra vores kunder, som i høj grad har fungeret som vigtige udviklingspartnere.

I dag er vores produkt et alsidigt mobilt værktøj til planlægning, styring og dokumentation af produktion, montage og service i små og mellemstore virksomheder.

Tracelink er i dag ejet af de to stiftere Peter Dreyer og Claus Bo Nielsen. Vores organisation som i dag består af 10 medarbejdere med stærke kompetencer indenfor udvikling, implementering og kundesupport og holder til i Aarhus i lokaler på Ravnsøvej i Risskov.