Brancher

Tracelink anvendes af virksomheder i en lang række brancher, hvor effektiv planlægning og styring af arbejdet er afgørende, og hvor sporbarhed, dokumentation og kvalitetskontrol er et “must” i forhold til kunder eller myndigheder.
Vores plug ‘n play smartphone-løsninger er et super-effektivt alternativ til tidskrævende manuelle procedurer.

Find kundehistorier her

Autolakering

Automalere benytter Tracelink til at styre ordreflow fra ordreimport via Forsi eller Eurotax til fakturering i e-conomic. Systemet bruges desuden til kvalitetssikring og til at følge ressourceforbrug med henblik på efterkalkulation.

Læs mere...

“...I er tæt på at få gudestatus! Synes virkelig I har lavet et godt værktøj. Jeg har anbefalet det til flere, selvom jeg synes det er så godt jeg har mest lyst til at beholde det for mig selv. Vi betragter programmet som en succes allerede...”

Benny Brink, Mobil Sandblæsning

Produktion

Tracelink har mange anvendelsesmuligheder blandt produktionsvirksomheder. Planlægning af produktion og sporbarhed på råvarer er vigtige elementer og vores start/stop tidsregistrering i forbindelse med taktmålinger. Men mulighederne er mange flere.

Læs mere...

Byggeri

traceLINK anvendes af aktører på byggepladsen - blandt andet - for at sikre materialedokumentation i forhold til myndighedskrav, til at registrere tidsforbrug og til at dokumentere leverancer og mangellister overfor bygherre.

Læs mere...

Fødevarer

Fødevareindustriens krav om sporbarhed stiller store krav til dokumentation af fremstillingsprocessen og til batchstyring på lageret på hvad angår råvarer og færdigvarer; det har Tracelink styr på.

Læs mere...

Stål

EN1090. Det var her Tracelink startede. Når stålgrossisterne leverer stål til bygningskonstruktioner overføres sporbarhedsinformation automatisk til smedevirksomhedens Tracelink konto, hvorefter der er fuldt styr på nøjagtigt hvilket stykke stål, der anvendes hvor, således at konstruktionen kan CE-mærkes.

Læs mere...