Services

Tracelinks store fleksibilitet gør det muligt at tilpasse det til individuelle virksomheders behov.  I kan straks gå i gang med at oprette virksomhedens medarbejdere som brugere og indføre oplysninger om jeres produktion, men I kan også få systemet tilpasset lige netop jeres behov. Og vi kan hjælpe med at alle brugere får en god introduktion til de forskellige funktioner.

Opsætning

Så snart I har tilmeldt jeres virksomhed, modtager I login-oplysninger og kan i princippet straks gå igang. Vores erfaring viser imidlertid , at det kan være en god idé at få lidt hjælp til at komme igang, når der er travlt.

Læs mere...

Tilpasning

Selvom Tracelink med sin modulopbygning og fleksibilitet i opsætningen uden videre kan tilpasses til de fleste virksomheders behov, kan der naturligvis forekomme situationer med helt specielle krav, som I har brug for, at vi imødekommer.

Læs mere...

Support

I er naturligvis altid velkomne til at ringe eller skrive til os, hvis I oplever problemer.

Vi anbefaler, at I også tilmelder jer vores brugerforum på nettet. Her kan I stille spørgsmål til os og til andre brugere – og I kan finde en række instruktionsvideoer, som kan hjælpe jer. Her publicerer vi også løbende nyheder om produktet.

Integration

Tracelink er som udgangspunkt et selvstændigt IT-system, men selvfølgelig skal man ikke oprette de samme data flere gange.

Læs mere...

Prøv gratis

Du kan nemt og hurtigt prøve Tracelink – og det koster dig ikke noget!

Bestil en gratis prøvelicens: