Om os

Tracelink er etableret i 2013 med det mål at skabe et enkelt, fleksibelt, mobilt og billigt IT-system til planlægning, styring og dokumentation af produktionen i små- og mellemstore virksomheder.

Det er ikke banalt, men vi gør alt, hvad vi kan for at skabe værdi hos vores kunder.

Se nyheder her

Kontakt

Salg

Mail: salg@tracelink.dk

Telefon: 21 45 77 83


Support

Mail: support@tracelink.dk

Telefon: 70 26 10 01

Samarbejdspartnere

Tracelink samarbejder med virksomheder, der bidrager til at øge værdien af vores software - både hvad angår indhold og funktionalitet.

Læs mere...

Kunder

Tracelink bliver anvendt i mange forskellige brancher. Vores løsninger der anvendes blandt andet i byggeindustrien, stålindustrien, plastindustrien, fødevareindustrien og medicoindustrien, samt indenfor en række håndværks- og servicefag. Fælles for kunderne er en høj faglig kunnen og begrænset erfaring med brug af IT. Vi anerkender at IT ikke står øverst på dagsordenen hos vores kunder og derfor bruger vi meget energi på at skabe simple løsninger og på at sikre at hver enkelt kunde får en opsætning, der giver værdi i hverdagen.

Vi ved, at det kan lade sig gøre. Mere end 100 virksomheder med flere tusinde brugere i Danmark, Skandinavien, Baltikum og Tyskland benytter vores løsninger.

Vores løsninger giver både værdi for mindre virksomheder med kun en håndfuld brugere og for større virksomheder med flere hundrede brugere. Kontakt os, hvis I ønsker konkrete referencer.

 

Jobs

Ledige stillinger

Når vi mangler nye kollegaer ligger job-opslagene her. Lige nu har vi ingen aktive opslag, men du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er en lille dynamisk organisation og vi mangler tit folk med kort varsel. Har vi egnede kandidater i arkivet, snakker vi med dem først.

Læs mere...

Historie

Tracelink udspringer af et pilotprojekt finansieret af Industriens Fond i 2013. Udgangspunktet var dengang mobil håndtering af materialesporbarhed i stålindustrien. I 2014 fik Tracelink økonomisk støtte fra innovationsmiljøet Borean, som i den forbindelse købte sig ind i virksomheden. Siden har vores produkt udviklet sig til et generelt mobilt værktøj til planlægning, styring og dokumentation af produktion, montage og service i små og mellemstore virksomheder. I foråret 2016 solgte Borean sine anparter i virksomheden.

Tracelink har sammen med e-conomic en brancheløsning rettet mod produktionsvirksomheder. En anden brancheløsning er lavet til autobranchens lak- og pladeværksteder, hvor Tracelink har integration til forsikringsselskabernes skadesopgørelsessystem FORSI.

_MG_9043_1

Tracelink er i dag ejet af de to stiftere Peter Dreyer og Claus Bo Nielsen. Vi holder til i Aarhus, hvor vi efter at have en årrække at have haft kontor på Navitas nu er flyttet til større lokaler på Ravnsøvej i Risskov, hvor vi har fået hjælp til kontorindretning af Annette Mammen – www.annettemammen.dk

 

Kontakt os

Skal vi hjælpe med at afklare, om Tracelink kan løse dine udfordringer?
Det koster ikke noget!

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes: