Om os

Tracelink er etableret i 2013 med det mål at skabe et enkelt, fleksibelt, mobilt og billigt IT-system til planlægning, styring og dokumentation af produktionen i små- og mellemstore virksomheder.

Samarbejdspartnere

Tracelink samarbejder med virksomheder, der bidrager til at øge værdien af vores software - både hvad angår indhold og funktionalitet.

Læs mere...

Kunder

Tracelink bliver anvendt i mange forskellige brancher. Vores løsninger der anvendes blandt andet i byggeindustrien, stålindustrien, plastindustrien, fødevareindustrien og medicoindustrien, samt indenfor en række håndværks- og servicefag.

Mere end 100 virksomheder i Danmark, Skandinavien, Baltikum og Tyskland bruger vores løsninger.

Vores løsninger giver både værdi for mindre virksomheder med kun en håndfuld brugere og for større virksomheder med flere hundrede brugere. Kontakt os, hvis I ønsker konkrete referencer.

Jobs

Ledige stillinger

Når vi mangler nye kollegaer ligger job-opslagene her. Men du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er en lille dynamisk organisation og vi mangler tit folk med kort varsel. Har vi egnede kandidater i arkivet, snakker vi med dem først.

Læs mere...

Kontakt

Salg og support

Salg: salg@tracelink.dk

Support: support@tracelink.dk

Telefon: 70 26 10 01

Baggrund

Tracelink udspringer af et pilotprojekt finansieret af Industriens Fond i 2013. Udgangspunktet var dengang mobil håndtering af materialesporbarhed i stålindustrien. I 2014 fik Tracelink økonomisk støtte fra innovationsmiljøet Borean, som i den forbindelse købte sig ind i virksomheden. Siden har vores produkt udviklet sig til et generelt mobilt værktøj til planlægning, styring og dokumentation af produktion, montage og service i små og mellemstore virksomheder. I foråret 2016 solgte Borean sine anparter i virksomheden.

Tracelink har sammen med e-conomic en brancheløsning rettet mod produktionsvirksomheder. En anden brancheløsning er lavet til autobranchens lak- og pladeværksteder, hvor Tracelink har integration til forsikringsselskabernes skadesopgørelsessystem FORSI.

_MG_9043_1

Tracelink er i dag ejet af de to stiftere Peter Dreyer og Claus Bo Nielsen.

 

Prøv gratis

Du kan nemt og hurtigt prøve Tracelink – og det koster dig ikke noget!

Bestil en gratis prøvelicens: