Ny implementeringskonsulent (2023)

Implementerings-konsulent

NB: Jobbet er besat!

Vil du være med til at digitalisere danske produktions-virksomheder?

Danmarks små og mellemstore produktionsvirksomheder er i gang med en digital transformation, hvor IT effektiviserer arbejdsgangene. For mange af virksomhederne indgår Tracelink som et centralt element i processen. Og for at hjælpe virksomhederne godt igang har vi brug for flere kræfter.

Digitaliseringen er en stor udfordring for mange, så som implementeringskonsulent er dine pædogiske evner og formidlingsevne det allervigtigste.

Derudover må du gerne nikke til nogle af disse karakteristika:

 • Du har erfaring med implementering af ERP-systemer eller lignende IT-systemer.
 • Du er en god projektleder, der kan holde mange bolde i luften.
 • Du forstår hurtigt en arbejdsproces i en virksomhed, og du kan udfordre og optimere den.
 • Du tænker logisk og systematisk.
 • Du har arbejdet med IT i en produktionsvirksomhed

Kan du genkende dig selv i ovenstående, kan du blive vores næste kollega, som styrer nye kunder igennem en svær uddannelsesrejse.

Blandt vores kunder er der flere og flere lidt større produktionsvirksomheder, som har brug for en løsning til styring af en kompleks produktion. Ofte har de ikke blot brug for et IT-system, men også for hjælp til at gentænke processerne for produktion og logistik. Det er dem du skal hjælpe i gang.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke voldsomt afgørende, men det er vigtigt, at du er fortrolig med IT. Måske har du en baggrund som produktionsteknolog, automationsingeniør, IT-kandidat eller lignende, og du må gerne have nogle års erfaring med procesoptimering eller digitaliseringsprojekter.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med økonomisystemer/ERP-systemer - f.eks. e-conomic, C5, Navision, Business Central el.lign.

Da det i de fleste tilfælde vil være produktionsvirksomheder, du skal hjælpe, vil det også være en fordel, hvis du har lidt kendskab til hverdagen og processerne i den type virksomheder.

Omvendt; mener du, at du er den rette til jobbet, så er din baggrund ikke afgørende.


Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere en del, men vil omfatte:

 • Behovsafklaring og foranalyse hos kommende kunder
 • Planlægning og styring af implementeringsforløb hos kunden
 • Rådgivning indenfor procesoptimering
 • Undervisning i Tracelinks funktioner for nye kunder
 • Specifikation af specialløsninger til eksisterende kunder
Afhængigt af dine kompetencer og ambitioner kan du selv medvirke til at udvikle jobbet henimod lige netop det, du synes er spændende.

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling af avanceret software til produktionsplanlægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på processer, kalendere, mennesker, timeforbrug, logistik, råvarer og maskiner hos vores primært danske kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinindustrien, robotindustrien, jernindustrien, autolakering, fødevareindustrien m.v.


Vores løsninger er ikke bare et generelt svar på et behov for "digitalisering af produktionen"; vi udvikler hele tiden produktet, så vi kan løse konkrete og tidstypiske problemstillinger.

 • Vores efterkalkulation af produktionsordrer er ikke blot afgrænset til et spørgsmål om kroner og ører, vi hjælper også med opstilling af klimaregnskaber i en tid, hvor CO2 kommer til at koste på bundlinien.
 • Vi laver komplekse lagermodeller, der sikrer, at vores kunder kan disponere, så de nødvendige råvarer altid er på hylderne i en tid, hvor varerne ellers sidder fast i flaskehalse i kinesiske havne.
 • Vi hjælper med data-mining, så håndværksmæssigt dygtige virksomheder, der har en udfordring med at omsætte omsætning til overskud, kan spotte de attraktive forretninger i et virvar af tal vedr. produktion og økonomi.

Tracelink er modulopbygget, så systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Kunderne bruger systemet på en række medier – lige fra mobiltelefonen i produktionen til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks dashboard kan følge alle aktuelle produktioner og processer med live opdateringer. Alle moduler kan parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer mv.

Om os

Vi bor i Risskov ved Aarhus. Vi er et lille effektivt team med en uformel omgangstone, der fortsat vokser. Vi brænder for det, vi laver, og for det vi hjælper vores kunder med. Vi prioriterer jævnligt socialt samvær, har en fantastisk frokostordning og der er altid rundstykker om fredagen. Resten af kulturen er du selv med til at udvikle.

Lyder ovenstående interessant, og synes du, at dine evner matcher udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk

Tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Peter på 21457783 eller pd@tracelink.dk