Sælger til Tracelink (2023)

Salg og partner-dialog

NB: Jobbet er besat!

Vil du hjælpe danske produktionsvirksomheder med at sætte turbo på digitaliseringen?

Danmarks små og mellemstore produktionsvirksomheder er i gang med en digital transformation, hvor IT effektiviserer arbejdsgangene. For mange af de virksomheder vil Tracelink fungere som en stor faktor i den proces. Vi har brug for flere kræfter til at nå ud til virksomhederne.

Rammer noget af det her dig?

 • Du har erfaring med salg af ERP-systemer eller lignende cloud-baserede IT-systemer.
 • Du er udadvendt og god til at opbygge kunde- og partnerrelationer.
 • Du er løsningsorienteret.
 • Du forstår hurtigt arbejdsprocesser og matchende ERP-løsninger.
 • Du arbejder målrettet og vedholdende med høj integritet.

Siger dét dig noget, kan du blive vores næste kollega.

Tracelinks vækst er i dag drevet af at kunderne i vid udstrækning finder os, men fremadrettet vil vi gerne selv finde kunderne og give dem en effektiv rejse frem mod et salg og en efterfølgende ERP-implementering.

Til at styrke vores salg søger vi nu en sælger, som kan finde og opsøge kundeemner og hjælpe dem frem til at tegne et abonnement på en løsning, der sikrer en mere effektiv forretning.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med/kendskab til økonomisystemer/ERP-systemer - f.eks. e-conomic, C5, Navision, Business Central, Monitor el.lign.

Da det i de fleste tilfælde vil være produktionsvirksomheder, du skal hjælpe, vil det også være en fordel, hvis du har lidt kendskab til hverdagen og processerne i den type virksomheder. Lidt branchekendskab indenfor en industri; f.eks. stål-, træ-, maskin- eller fødevareindustrien kan også være en fordel.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere en del, men vil omfatte:

 • Behovsafklaring hos potentielle kunder
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Forhandling med kunden
 • Sparring med vores partnere blandt rådgivere, revisorer, grossister, brancheforeninger og softwarefirmaer
Afhængigt af dine kompetencer og ambitioner kan du selv medvirke til at udvikle jobbet.

Om Tracelink

Hos Tracelink udvikler vi avanceret software, der er let at bruge indenfor produktionsplanlægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på ordrer, processer, kalendere, medarbejdere, timeforbrug, råvarer og maskiner hos vores primært danske kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinindustrien, medicinalindustrien, robotindustrien, jernindustrien, autobranchen, fødevareindustrien m.f.


Vores løsninger er ikke blot et generelt svar på et behov for digitalisering af produktionen. Vi udvikler hele tiden produktet, så vi kan løse konkrete og tidstypiske problemstillinger.

 • Vores efterkalkulation er ikke afgrænset til et spørgsmål om kroner og ører - vi hjælper også med opstilling af klimaregnskaber i en tid, hvor CO2 kommer til at koste på bundlinien.
 • Vi laver komplekse lagermodeller, der sikrer, at vores kunder kan disponere, så de nødvendige råvarer altid er på hylderne i en tid, hvor varerne ofte sidder fast i flaskehalse rundt om i verdenen.
 • Vi hjælper med data-mining, så håndværksmæssigt-dygtige virksomheder, der er udfordret af at omsætte omsætning til overskud, kan spotte de attraktive forretninger i et virvar af tal vedr. produktion og regnskab.

Tracelink er modulopbygget, hvilket vil sige, at systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov. Kunderne kan bruge systemet på flere forskellige medier – lige fra mobiltelefonen i produktionen til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks kontrolpanel kan følge aktuelle produktioner og processer med live-opdateringer. Alle moduler kan parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer m.v.

Om os

Vi er bosiddende i Risskov, Aarhus, og er et lille effektivt team med en temmelig uformel omgangstone. Vi brænder for at hjælpe vores kunder med at digitalisere deres forretning. Jævnligt prioriterer vi socialt samvær, hver dag har vi frokostordning, og der er naturligvis altid rundstykker om fredagen. Resten af kulturen er du selv med til at udvikle.

Lyder det som noget for dig og matcher dine evner udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Peter Dreyer på tlf. 21457783 eller mail pd@tracelink.dk