Derfor er produktionsstyring relevant | Tracelink
 

Hvad er produktionsstyring?

Produktionsstyring skaber bedre overblik over de forskellige trin i din produktion, så flaskehalse lettere undgåes. Derudover hjælper det dig med at øge effektiviteten, da det bliver nemmere at træffe de rigtige beslutninger.

Derfor er det vigtigt

Når en virksomheds ordremængde og produktvariation vokser, kan det være svært at overvåge produktionstrinene - hvis det hele foregår i et Excel-ark. Derfor er det en god idé at flytte produktionen over i et produktionsstyringssystem, som kan tydeliggøre arbejdsprocesserne.

Når produktionstrinene dokumenteres, skabes der større transperans i, hvor ordren er i dens proces, og det bliver nemmere at fastlægge en pålidelig afleveringsdato til kunden. I de fleste tilfælde vil det også skabe større fokus på, hvor processerne kan effektiviseres, så orderne kan leveres hurtigere.

Med Tracelink Produktionsstyring får du adgang til en række funktioner og moduler, der gør hverdagen i din produktion nemmere, heriblandt:

Ordrestyring

Ordrestyring er hele omdrejningspunktet i Tracelink. Alt fra planlægning, instrukser, kunder, dokumentation og efterkalkulation samles og visualiseres på ordren.

Styklister / ruter

Når du modtager en produktionsordre, foldes en stykliste af råvarer, der skal plukkes eller opgaver, der skal sættes i gang, ud på ordren vha. en ordreskabelon. Mængden på ordren ganges automatisk op, så antallet stemmer.

Lagerstyring

Overvåg lagerbeholdning og lagerværdier så alle i virksomheden kan se, hvad der er på lager og hvor meget, der er reserveret til kunder. Kombineret med Tracelink Indkøb får du styr på hele forsyningskæden, da en rød alarmtrekant vil varsle om, hvilke varer der snart skal købes hjem.

Batchstyring

Tracelink kan håndtere behov for sporbarhed i form af batchstyring eller FIFO/LIFO, så der både kan registreres batchnumre på varerne, holdes styr på holdbarhedsdatoer eller gemmes certifikater m.m.

Timeregistrering

Der kan laves en kostpris på færdigvaren udfra medarbejdernes timeregistreringer og råvarernes indkøbspris.

Kontrolpanel

Ved at sætte Tracelinks Kontrolpanel op på en storskærm i produktionshallen, kan overblikket deles med medarbejderne.

Januar 2024

Produktionsstyring fåes i flere af vores branchespecifikke løsninger

 

Demo konto gratis i 14 dage

Skalér op og ned efter behov

Betal kun for dét, du bruger

100% styr på produktionen