Hvordan medarbejdere timeregistrerer med profiltid

Når en administrator har gennemgået Konfiguration, kan Timeregistrering tages i brug af normale brugere.

Der er forskellige måder at timeregistrere på. Måden afhænger af din virksomheds behov.

Timeregistrér som normal bruger

Overordnet er der tre metoder:

• Bagudrettet - Hvor du ved afslutning på dagen taster ind, hvad du har lavet.
  • Opgaver - Hvor du timeregistrerer på opgaver (som en ordre kan have adskillige af).
  • Start/stop registrering - Hvor du enten starter, når du kommer på arbejde, eller når du begynder at arbejde på en ordre og stopper, når du har fyraften eller er færdig med ordren.

Se vores spørgsmål/svar eller læs en Quick Guide til, hvordan dine medarbejdere kan registrere tid: