Eksport af data

I Tracelink kan du selv trække data ud på dét aktivitetsniveau, du ønsker. Det kan f.eks. være en liste af ordrer.

• Mange steder kan det helt simpelt gøres ved at trykke på Eksport-knappen i bunden af Tracelink.
  • Andre gange kan det være relevant at tilkøbe et print, en rapport eller Excel-skabelon, så du kan få en helt specifik eksport af bestemte data.

Vejledningen her tager dig igennem de forskellige muligheder, du har, når du gerne vil eksportere data: