Tilknyt en leverandør til en lagervare

Efter du har oprettet Leverandører, kan du knytte disse til en lagervare.

• Find dit lager i Funktionsmenuen til venstre.
  • Find den ønskede lagervare, og gå til fanen Leverandør.
  • Klik på knappen Tilføj leverandør.

Nu dukker der et pop-up vindue frem, hvor du kan udfylde leverandøren med relevant info.

• Vælg den leverandør, som varen kan købes ind ved.
  • Angiv Pris pr. enhed, hvilken Valuta I bruger hos denne leverandør, samt hvilken Rabat I plejer at få ved denne leverandør.
  • Markér Indkøb i kolli, hvis der købes ind i kolli.
  • Markér Standard leverandør, hvis denne leverandør er jeres foretrukne leverandør af denne vare.
  • Markér Deaktiveret, hvis leverandøren skal deaktiveres.
  • Evt. udfyld feltet med Indkøbs information.
  • Hvis din leverandør har varslet en nypris på varen, kan det angives under Pris efter dato. Angiv hvilken dato prisen skal gælde fra.
  • Under Leveringstid angives, hvor lang tid det normalt tager leverandøren at levere, samt hvis de altid leverer på et specifikt klokkeslæt.
  • Tryk på Opret, når du er færdig.

Læs vejledningen for at få en billeddemonstration: