Vejledninger

Indkøb med vareforbrug

Hvis du har brug for at sende en vare til en underleverandør for at få udført en service (f.eks. maling af et produkt eller samling af komponenter), har Tracelink funktionen Indkøb med vareforbrug. Funktionen gør det muligt at sende en råvare ud af Tracelink, og modtage en slutvare, som har fået kostprisen fra råvaren og prisen fra servicen ved underleverandøren.

For at kunne bruge funktionen, kræver det et par opsætninger, som du kan læse i vejledningen forneden.

Sådan gør du

• Opret et nyt indkøb på +Tilføj ny indkøb.
    • Tilføj indkøbslinjer på fanen Indkøbslinjer.
  • Tilføj vareforbrug på lager fanen ved at klikke på knappen + Tilføj [vare] til indkøb.
  • Pluk varen på lager fanen vha. knappen Pluk [vare] på indkøb for at sende indkøbet.
  • Modtag varen ligesom på et almindeligt indkøb.

Læs mere i vejledningen her:

Læs mere

Tilbage til support