Hvad er lagerstyring? WMS system | Tracelink

Hvad er lagerstyring?

Warehouse Management System (WMS), eller på dansk et lagerstyringssystem, er en cloudbaseret løsning, der hjælper dig med at styre driften af dit varelager, så du har fuldt overblik over dit varekartotek, lagerværdier og lagerlokationer m.m.

Tracelinks Lagerstyring er til dig, der ønsker at automatisere manuelle processer, undgå dobbeltarbejde og spare tid på rutineopgaver. Med Lagerstyring spores dine varer gennem hele forsyningskæden - fra indkøb til produktion - så det bliver nemt at træffe de rigtige beslutninger og udnytte ressourcerne optimalt. Dermed undgår du lettere flaskehalse i produktionen og evt. spild minimeres.

Varekartotek

Når lagerstyringen gøres digital, slipper du for at huske på priser i hovedet og tilføje varetekster manuelt. Opret et varekartotek, så varer og ydelser kan købes/sælges og knyttes til aktive ordrer i produktionen.

Lagerlokation

Lagerstyringen er koblet op til det fysiske lager, så du kan styre lagerværdier og plukke varer til ordrer via app på tablet. Sammen med Tracelinks Indkøb, er der 100% styr på forventet levering af varer til lageret og automatisk beregning af kostpris, så du kan give kunderne en pålidelig afleveringsdato.

Adgang via app

Med Tracelinks app til mobilen, har du adgang til alle dine data, også mens du er på farten.

Kontrolpanel

Del overblikket med medarbejderne i virksomheden vha. Tracelinks kontrolpanel på en storskærm i produktionshallen, så der skabes bedre gennemsigtighed mellem administration og folkene ude på gulvet.

Print & rapporter

Få et skræddersyet print eller en rapport til enten jobkort, følgesedler, ordrebekræftelser, plukkesedler, etiketter eller kvalitetsrapporter m.m.

Komplet ERP-løsning

Kombinerer du Lagerstyring med andre moduler i Tracelink, som f.eks. Ordrestyring, Indkøb, Timeregistrering, CRM m.m. og kobler systemet op til et regnskabsprogram, kan du få et komplet moderne ERP-system til styring af din virksomhed med optimale arbejdsgange og automatiserede processer.

September 2023

Få et uforpligtende tilbud100% styr på lagerBatch eller FIFOPluk med QR-kodeHurtigt overblik

Book demo