ERP-konsulent til Tracelink

Vil du være med til at digitalisere danske produktions-virksomheder?

Danmarks små og mellemstore produktionsvirksomheder er i gang med en digital transformation, hvor IT effektiviserer arbejdsgangene. For mange af virksomhederne indgår Tracelink som et centralt element i processen. Og for at hjælpe virksomhederne igang har vi brug for flere kræfter.

Rammer noget af det her dig?

 • Du har erfaring med implementering af ERP-systemer eller lignende IT-systemer.
 • Du er udadvendt og god til at rådgive omkring løsninger til komplekse problemer.
 • Du er en god projektleder, der kan holde mange bolde i luften.
 • Du forstår hurtigt en arbejdsproces, og du kan udfordre og optimere den.
 • Du tænker logisk og systematisk.

Siger dét dig noget, kan du blive vores næste kollega.

Blandt vores kunder er der flere og flere lidt større produktionsvirksomheder, som har brug for en digital løsning til styring af en kompleks produktion. Ofte har de ikke blot brug for et IT-system, men også for hjælp til at gentænke processerne for produktion og logistik.

Til disse kunder søger vi en implementeringskonsulent, som kan hjælpe virksomhederne godt i gang med at bruge Tracelink.

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling af avanceret software til produktionsplanlægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på processer, kalendere, mennesker, timeforbrug, logistik, råvarer og maskiner hos vores primært danske kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinindustrien, medicinalindustrien, robotindustrien, jernindustrien, autolakering, fødevareindustrien m.v.


Vores løsninger er ikke bare et generelt svar på et behov for "digitalisering af produktionen"; vi udvikler hele tiden produktet, så vi kan løse konkrete og tidstypiske problemstillinger.

 • Vores efterkalkulation er ikke blot afgrænset til et spørgsmål om kroner og ører, vi hjælper også med opstilling af klimaregnskaber i en tid, hvor CO2 kommer til at koste på bundlinien.
 • Vi laver komplekse lagermodeller, der sikrer, at vores kunder kan disponere, så de nødvendige råvarer altid er på hylderne i en tid, hvor varerne ellers sidder fast i flaskehalse i kinesiske havne.
 • Vi hjælper med data-mining, så håndværksmæssigt dygtige virksomheder, der har en udfordring med at omsætte omsætning til overskud, kan spotte de attraktive forretninger i et virvar af tal vedr. produktion og økonomi.

Tracelink er modulopbygget, så systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Kunderne bruger systemet på en række medier – lige fra mobiltelefonen i produktionen til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks dashboard kan følge alle aktuelle produktioner og processer med live opdateringer. Alle moduler kan parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer mv.

Om dig og jobbet

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du er fortrolig med IT. Måske har du en baggrund som produktionsteknolog, automationsingeniør, IT-kandidat eller lignende, og du må gerne have nogle års erfaring med procesoptimering eller digitaliseringsprojekter.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med/kendskab til økonomisystemer/ERP-systemer - f.eks. e-conomic, C5, Navision, Business Central el.lign.

Da det i de fleste tilfælde vil være produktionsvirksomheder, du skal hjælpe, vil det være en fordel, hvis du har lidt kendskab til hverdagen og processerne i den type virksomheder.

Omvendt; mener du, at du er den rette til jobbet, er din baggrund ikke altafgørende.


Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere en del, men vil omfatte:

 • Opfølgning på salgsleads
 • Behovsafklaring og foranalyse hos potentielle kunder
 • Kunderådgivning indenfor procesoptimering
 • Undervisning i Tracelinks funktioner for nye kunder
 • Planlægning og implementering af kundens løsning
 • Specifikation af specialløsninger til eksisterende kunder
Afhængigt af dine kompetencer og ambitioner kan du selv medvirke til at udvikle jobbet henimod lige netop det, du synes er spændende.

Om os

Vi bor i Risskov ved Aarhus. Vi er et lille effektivt team med en uformel omgangstone, der fortsat vokser. Vi brænder for det, vi laver, og for det vi hjælper vores kunder med. Vi prioriterer jævnligt socialt samvær, har en fantastisk frokostordning og der er altid rundstykker om fredagen. Resten af kulturen er du selv med til at udvikle.

Lyder ovenstående interessant, og synes du, at dine evner matcher udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk

Tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Peter på 21457783 eller pd@tracelink.dk