Implementerings-konsulent
til Tracelink

Vil du være med til at sætte strøm til dansk industri?

Danmarks små og mellemstore produktionsvirksomheder er igang med en digital transformation, hvor Tracelink indgår som et centralt element.

For at hjælpe de virksomheder har vi brug for flere kræfter, der vha. Tracelink kan sikre at vores kunder får mest ud af deres digitale transformation - og brugen af Tracelink.


Rammer det her dig?

  • Har du erfaring med implementering af ERP-systemer eller lignende IT-systemer?
  • Er du udadvendt og god til at rådgive omkring løsninger til komplekse problemer?
  • Er du en god projektleder?
  • Forstår du hurtigt en arbejdsproces, og kan du udfordre og optimere den?
  • Tænker du logisk og systematisk?
Så er du måske vores næste kollega. Blandt vores kunder er der flere og flere lidt større produktionsvirksomheder, som har brug for en digital løsning til styring af en kompleks produktion. Ofte har de ikke blot brug for et IT-system, men også hjælp til at gentænke processerne for produktion og logistik.

Til disse kunder søger vi en implementeringskonsulent, som kan hjælpe virksomhederne godt i gang med Tracelink.

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling af avanceret software til produktionsplanlægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på processer, kalendere, mennesker, timeforbrug, logistik, råvarer og maskiner hos vores primært danske kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinindustrien, medicinalindustrien, robotindustrien, jernindustrien, autolakering, fødevareindustrien, m.v.

Tracelink er modulopbygget, så systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Kunderne bruger systemet på en række medier – lige fra mobiltelefonen i produktionen til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks dashboard kan følge alle aktuelle produktioner og processer med live opdateringer. Alle moduler kan parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer, mv.

Om dig og jobbet

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du er fortrolig med IT og IT-proceser. Måske har du en baggrund som produktionsteknolog, automationsingeniør, IT-kandidat eller lignende, men vigtigst er, at du har nogle års erfaring med procesoptimering eller digitaliseringsprojekter.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med/kendskab til økonomisystemer/ERP-systemer - f.eks. e-conomic, C5, Navision el.lign.

Da det er produktionsvirksomheder, du skal hjælpe, vil det også være en fordel, hvis du har lidt kendskab til hverdagen og processerne i den slags virksomheder.

Dine arbejdsopgaver vil variere en del, men vil omfatte:

  • Opfølgning på salgsleads
  • Behovsafklaring og foranalyse for mulige kunder
  • Kunderådgivning indenfor procesoptimering
  • Planlægning og gennemførelse af implementering af løsninger
  • Specificere specialløsnnger
Afhængigt af dine kompetencer og ambitioner kan du selv medvirke til at udvikle jobbet henimod at omfatte mere end ovenstående.

Om os

Vi bor i Risskov ved Aarhus. Vi er et lille effektivt team med en uformel omgangstone og uden hverken personalehåndbog eller snørklede regler. Vi brænder for det, vi laver, og for det vi hjælper vores kunder med - og der er altid kage om fredagen.

Lyder ovenstående interessant og synes du, at dine evner matcher udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk

Tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Peter på 21457783 eller pd@tracelink.dk