Nyt fra værktøjskassen

Som sædvanlig udvider vi heletiden værktøjskassen. Her kan du læse om nogle af de vigtigste, nye funktioner i Tracelink.

Her kan du læse om nogle af de vigtigste, nye funktioner i Tracelink:

Automatisk statusskift på ordrer

Hvis du bruger ordreskabelon og rutestyring i produktionen, kan du opstille skabelonen således, at når en bestemt opgave afsluttes, så ændres status på ordren automatisk.

Upload af billeder til ordrer fra fotoalbum på telefon

Har du fotos liggende i dit fotoalbum på telefonen, kan du nu nemt overføre dem til Tracelink. Vores mobil-app har simpelthen fået en ny funktion Tilføj billeder til ordre fra album, som indlæser billederne.

Som du kan læse nedenfor, kan du altid e-maile billeder og dokumenter direkte ind på en ordre.

Emails til ordre

Det er nu muligt at sende emails ind på en ordre i Tracelink. Det er super enkelt - send email til {kundenummer}@order.tracelink.dk og angive med #ordre-nr. i emnefeltet på den ordre, det drejer sig om.

Er der vedhæftninger til jeres emails, bliver de naturligvis også gemt på ordren.

Email notifikation om kontrol af værktøj

Du kan nu vælge at få tilsendt en e-mail, inden værktøj eller maskiner skal kontrolleres. Og du bestemmer selv, hvem der skal modtage email og hvor mange dage inden kontrol, emailen skal udsendes.

Print med template fra kontrolpanel

Hvis du har for vane primært at arbejde i kontrolpanelet, kan du nu printe med valg af template fra en ordre valgt via kontrolpanel.

 

Indkøb via QR-koden

Har du mærket dine lagervarer op med QR-koder er det nu muligt at sætte en indkøbsordre for den pågældende vare op ved at scanne QR-koden.

Udvalg af e-conomic varer synlig for medarbejdere

En del virksomheder har behov at medarbejdere kan lægge e-conomic varer på en ordre, men samtidig kan der være et ønske om, at medarbejderne af den ene eller den anden grund kun kan se et begrænset udvalg af varer. Er du i den samme situation, kan synligheden nu styres via varegrupper.

Oktober 2018