Udvikler til Tracelink (2022)

Full-stack systemudvikler

NB: Jobbet er besat!

Vil du være med til at videreudvikle et brugervenligt software system til danske produktionsvirksomheder?

Vi har travlt med mange nye kunder og har derfor brug for endnu en dygtig full-stack systemudvikler til teamet.

Rammer noget af det her dig?

 • Du har lyst til at videreudvikle et IT-system, der er livsnerven for vores kunder.
 • Du trives med hurtige resultater af din indsats.
 • Du vil være med til at præge det færdige produkt – ofte i dialog med vores kunder og med det øvrige udviklerteam.
 • Du får energi af at hjælpe kunder til en god IT-løsning.
 • Du kan li’ at kode i JavaScript.

Så er du lige den kollega, vi mangler!

Teknologien

Tracelink er en moderne cloud-løsning, som afvikles i en browser og på mobil/tablet. Vi arbejder med en REST backend i PHP/MySQL og klienter i JavaScript – på PC via en web browser og på mobil via app. Vores forretningslogik er skrevet i JavaScript, som afvikles både gennem en browser og ved brug af node.js. Vi benytter vores eget UI-framework og samme interface til framework for både web og mobil.

Herudover har vi en række integrationer til eksterne systemer, f.eks. e-conomic, Microsoft NAV, Forsikring & Pension, grossister, m.fl. Ønsker kunder specialtilpasninger, og kan vi ikke se, at andre kunder har brug for det, bygger vi det op gennem brug af en lang række ’hooks’ i basiskoden.

Vi benytter bl.a. disse teknologier:

 • JavaScript/NodeJS/PHP
 • REST/Ajax/JSON/SOAP
 • MySQL, MQ/STOMP
 • jQuery, Cordova
 • GitHub, Linux, Ubuntu

Om dig og jobbet

Den ideelle profil er en systemudvikler, der kan sætte sig ind i en problem­stilling, generalisere problemet, se løsningen og så kode funktionaliteten. Samtidig kan du hurtigt danne dig et overblik over eksisterende kode, finde fejl og rette dem. Du er en god håndværker med sans for detaljen, og du er samtidigt fokuseret på brugeroplevelsen.

Derfor har du et par års erfaring og er skarp til at analysere og læse/skrive kode – og du tænker generelt, når du koder og ikke kun specifikt. Dit tekniske fundament er godt, du har en bred forståelse af IT-arkitektur. Da 90% af vores kodebase er programmeret i JavaScript, er det en stor fordel at du har erfaring med dette.

Har du lidt viden om ERP-systemer generelt, eller måske ved du lidt om bogføring, vil det være en fordel, men ikke et must. Du trives også med en til tider travl hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften. Du er åben for at vidensdele med dine kolleger og trives som teamplayer.

Som systemudvikler hos Tracelink får du ansvar for hele stakken, så skal du kode et nyt modul, så skal hele stakken tænkes igennem. Du vil få indflydelse på både teknologivalg og funktionalitet fremadrettet, hvor vi vil have fokus på at skalere Tracelink på både kunder og funktionalitet de kommende år, samtidig med at sikre at Tracelink stadig er nemt og brugervenligt for kunderne.

Dine arbejdsopgaver

Konkret fordeler dine arbejdsopgaver sig på en række områder i løbet af en dag. Det kan f.eks. være:

 • Designe og udvikle nye funktioner til eksisterende moduler
 • Indgå dialog om konkrete kundeløsning sammen med vores implementeringskonsulenter
 • Samarbejde med 1st level support om konkrete kundeproblemer og fejl
 • Lave kundetilpasninger, så kunderne får et nemmere arbejdsflow
 • Udarbejde printformularer via HTML/CSS samt makrosprog
 • Lave SQL-udtræk som danner basis for en kundetilrettet rapport

Da vi er en relativt lille firma, vil du få rig mulighed for at udvikle dig inden for en række teknologier og dermed opnå en bred erfaring eller alternativt specialisere dig. Samtidig giver et job hos Tracelink dig mulighed for at udvikle dig i nye retninger og udforske veje, du selv finder spændende.

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling af software til produktions­plan­lægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på ordrer, kalendere, lager, mennesker, timeforbrug og maskiner hos vores kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinfabrikker, medicinsk udstyr, stål, autolakering, landbrug, handel m.v.

Tracelink er et stand-alone system, som er modul-opbygget, så systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov. Kunderne bruger systemet på en række medier lige fra mobiltelefonen i marken til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks kontrolpanel kan følge alle aktuelle produktioner og processer med live opdateringer. Alle moduler kan i stor grad parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer, mv.

Om os

Vores kontor ligger i Risskov, Aarhus. Vi er et lille team, der fortsat vokser, med en uformel omgangstone. Vi brænder for at digitalisere og hjælpe vores kunder med at optimere deres virksomhedsprocesser. Vi har en daglig frokostordning, der er altid rundstykker om fredagen, og jævnligt prioriterer vi socialt samvær udenfor kontoret. Resten af kulturen er du selv med til at udvikle.

Lyder stillingen interessant, og matcher dine evner udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk

Tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe eller skrive til Claus på 2444 9744 – cbn@tracelink.dk.