Nyheder

Erfaren SaaS Systemudvikler

NB: Jobbet er besat!

Vil du være med til at videreudvikle et af landets førende softwaresystemer til produktionsvirksomheder?

Tracelink er i en ekspansion og har derfor brug for en erfaren og dygtig full-stack udvikler til at styrke vores software cloud platform.

Rammer noget af det her dig?

 • Udvikling og optimering et IT-system, der er rygraden for vores kunder.
 • Sikring af skalerbarhed af vores cloud platform, så vi kan håndtere endnu flere kunder.
 • Valg af fremtidens arkitektur og konsolidere Tracelink platformen for fremtiden.
 • Indflydelse på det færdige produkt til et effektivt værktøj.
 • Passioneret omkring at lave et fedt produkt.

- så er du lige den kollega, vi mangler!

Tracelinks platform

Tracelink er en cloud-baseret single-page application (SPA). Vi arbejder med en REST backend som er baseret på nodeJS/PHP/MySQL og klienter i JavaScript – på PC via en webbrowser og på mobil via en PWA app. Vores forretningslogik er primært skrevet i JavaScript, som afvikles både gennem en browser og ved brug af node.js.

Vi benytter vores eget UI-framework, krydret med eksterne biblioteker til at håndtere f.eks. grafer, kalendere, mv. Frameworket understøtter såvel web og mobile/tablet. Herudover har vi en række integrationer til eksterne systemer, f.eks. e-conomic, Microsoft Business Central og Nav, Monitor ERP, WMS-systemer, forsikringssystemer, stål-grossisters ERP, m.fl. Tracelink platformen kan dynamisk udvides med specifikke kundetilpasninger så ønsker om manipulation af data eller brugerinterface kan opnås individuelt.

De teknologier Tracelink platformen benytter omfatter:

 • JavaScript/NodeJS/PHP
 • REST/Ajax/JSON/SOAP
 • MySQL, MQ/STOMP
 • jQuery, Cordova
 • GitHub, Linux, Ubuntu

Om dig og jobbet

Den ideelle profil er en udvikler, der kan sikre den fortsatte udvikling af platformen i den produktstrategiske retning, med øje for generalisering af kundekrav og -ønsker. Du kan hurtigt danne dig et overblik over den eksisterende platform, identificere flaskehalse eller konkrete fejl, og rette dem. Du har overblikket med sans for detaljen, og du er samtidigt fokuseret på brugeroplevelsen.

Derfor har du flere års erfaring og er skarp til at analysere og læse/skrive applikationer. Du tænker generelt, når du programmerer koder og ikke kun specifikt. Dit tekniske fundament er solidt, og du har en bred forståelse af IT-arkitektur, IT-sikkerhed, skalering og din programmeringserfaring gør, at du nemt kan sætte dig ind i forskellige IT-miljøer. Du har sikkert også erfaring med håndtering af kildekode, udviklingsprocesser, release management, mv.

Du trives også med en til tider travl hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften. Du er åben for at videndele med dine kolleger og trives som teamplayer, og går gerne forrest hvis det er det, der skal til.

Som udvikler hos Tracelink får du et bredt ansvar. Du vil få indflydelse på både teknologivalg og funktionalitet fremadrettet, hvor vi vil have fokus på at skalere Tracelink på både kunder og funktionalitet de kommende år, samtidig med at sikre at Tracelink stadig er nemt og brugervenligt for kunderne.

Dine arbejdsopgaver

Konkret fordeler dine arbejdsopgaver sig på en række områder i løbet af en dag. Det kan f.eks. være:

 • Design og udvikling af nye funktioner til eksisterende moduler
 • Optimering og konsolidering af platform, funktioner og strukturer
 • Deltagelse i dialog om konkrete kundeløsninger sammen med vores implementeringskonsulenter
 • Review af implementeringer og sikring af kvaliteten
 • Implementering af kundetilpasninger og rapporter

Da vi er en relativt lille virksomhed, vil du få rig mulighed for at udvikle dig, og præge fremtiden for både dig selv og for virksomheden. Vores struktur er fleksibel og uformel, men med væksten af vores medarbejderstab opstår behovet for en mere formel ledelsesstruktur på sigt. Det åbner mulighed for dig, hvis du har ambitioner om at bevæge dig ind i ledelsesroller.

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling og implementering af software til produktionsplanlægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på ordrer, kalendere, lager, mennesker, timeforbrug og maskiner hos vores kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinfabrikker, medicinsk udstyr, stål, auto skade/lak, landbrug, handel m.v. Tracelink er et stand-alone system, som er modulopbygget og kan i stor grad parametre styres og tilpasses den enkelte virksomheds behov. Dermed er Tracelink rygraden for vores kundes planlægning og produktion.

Om os

Vores kontor ligger i Risskov, Aarhus. Vi er et team på pt. 12, der fortsat vokser. Vi brænder for at digitalisere og hjælpe vores kunder med at optimere deres virksomhedsprocesser. Vi har en daglig frokostordning, der er altid rundstykker om fredagen, og jævnligt prioriterer vi socialt samvær udenfor kontoret. Resten af kulturen er du selv med til at udvikle.

Lyder stillingen interessant, og matcher dine evner, det vi efterspørger, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk. Tiltrædelse efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Claus på 2444 9744 eller cbn@tracelink.dk.