Kundecase om Tom Rossau | Tracelink

Tom Rossau

Tom Rossau fik idéen til sit smukke, funktionelle lampedesign ved tilfældige observationer gjort for 15 år siden, under sine studier af lamellers bevægelsesevne. I dag er TOM ROSSAUs lyskilder på vej til at blive nye klassikere, og kan købes hos forhandlere over hele verden.

En ansat hos Tom Rossau er ved at lave en lampe
Tom Rossau er bl.a. inspireret af det særlige lys og de kurvede landskaber ved Odsherreds kyster, hvor han er født og opvokset.

Tom Rossau søgte tidligere på året efter et cloud-system med en effektiv ressourcestyring af indkøb, lager og produktion - og valget faldt på Tracelink. Siden marts 2021 har virksomheden benyttet den nye løsning, og vi er i mål med konfigurationen, så systemet også spiller optimalt sammen med økonomisystemet E-conomic.

En af de centrale funktioner for Tom Rossau er Lagerudvikling i Tracelinks styring af færdigvarelageret. Funktionen kan tilgås som et overordnet overblik over hele produktionen eller kan alternativt vælges som funktion på fanebladet inde på den enkelte lagervare.


Lagerudvikling

Oversigten over lagerudvikling giver virksomheden mulighed for at monitorere og sikre dag-til-dag balancen mellem salg, produktion, indkøb og aktuel lagerstatus.

Mængden af disponible færdigvarer opdateres løbende i takt med at nye salgsordrer med leveringsdatoer indlæses og nye produktionsordrer sættes igang. Hermed vedligeholdes et billede af behovet for produktion af alle lampemodeller ud fra øjeblikkelig beholdning og lagertilgang/afgang over tid.

Oversigt over Tom Rossau's lagerudvikling vist i Tracelink Udsnit af oversigt over Tom Rossaus lagerudvikling, der viser det løbende behov for produktion.


Produktionsstyring

Tracelinks erfaring med produktionsstyring fra dansk stålproduktion kommer på sigt også Tom Rossau til gode, idet de materialer, der hjemtages og anvendes i produktionen, er sporbare helt ned på batch-niveau.

Kvalitetsstyringen vedrørende de naturlige lampematerialer bl.a. de forskellige typer af træfinér, er dermed i gode hænder med Tracelinks materialestyring og funktioner til sporbarhed.

Stue der fremviser Tom Rossau's lamper
Når der løbende tikker ordrer ind fra ind- og udland, hjælper Tracelinks lagerudviklingsfunktion med at opretholde det nødvendige flow i produktionen.
 

Læs mere om Tom Rossaus lamper.


Juni 2021