Individuelle rapporter

Der bliver registreret mange og meget forskellige informationer om produktion og ordrer i Tracelink.

Oplysninger om tidsforbrug, vareforbrug, forsendelser, metode, kvalitetskontroller, maskinforbrug, batchinfo, o.s.v. ligger gemt i systemet og ofte er det relevant at kunne danne rapporter, der opstiller et udvalg af alle informationerne.

Det har vist sig vanskeligt at lave ét rapport-format, der tilgodeser alle vore kunders behov, så istedet har vi nu lavet et værktøj, der gør det muligt at designe helt individuelle rapport-layouts.

I vælger selv de informationer, I vil have med på rapporten og vælger, hvordan informationerne skal vises - afhængigt af, om der er tale om en afslutningsrapport, en kontrolrapport, servicerapport, en pakkeseddel eller noget helt andet. I kan i princippet have en hel samling af forskellige rapport/print-skabeloner, som I bruger i forskellige sammenhænge.


Skabeloner

Tracelink har et interface, der gør det muligt for jer selv at lave skabelonerne, men er der tale om andet en helt simple rapporter, anbefaler vi, at I får os til at lave skabelonerne.

Send en skitse eller et eksempel på hvordan rapporten skal se ud, så finder vi ud af hvor oplysningerne ligger i jeres del af Tracelink-databasen og vi lægger dem ind i det layout I angiver. På den måde får I og jeres kunder informationerne præcis, som I vil have det.

Juli 2018