Persondatapolitik

Tracelink ApS persondatapolitik vedrører personoplysninger på www.tracelink.dk.

Formål

Med Tracelinks persondatapolitik er formålet at forklare, hvorfor vi indsamler data, og hvordan vi indsamler, anvender og beskytter brugernes personoplysninger.

Tracelink ønsker at behandle personlige oplysninger angivet på tracelink.dk med største fortrolighed. Vi er opmærksomme på det behov, der er for på hensigtsmæssig og forsvarlig vis at beskytte og behandle de personlige data, vi modtager.

Som udgangspunkt kan du tilgå information på hjemmesiden uden at oplyse, hvem du er eller videregive personlige data.

Hvilke personoplysninger indsamler Tracelink?

Tracelink indsamler og behandler kun de mest nødvendige informationer oplyst i forbindelse med:

  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller et webinar.
  • Når du opretter dig som bruger af Tracelink.
  • Når du søger en stilling i Tracelink ApS.

Personlige oplysninger dækker alle de informationer, der kan bruges til at identificere dig som bruger; herunder, men ikke begrænset til, dit for- og efternavn, privatadresse eller firmaadresse, CVR nummer, e-mailadresse, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger.

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte.

Når du opretter dig som bruger, giver du tilladelse til at oplysninger som webtrafik, dokumenter og andet indhold oprettet eller uploadet til Tracelink deles og behandles af vores medarbejdere.

Det skal desuden pointeres, at Tracelink ikke behandler personfølsomme oplysninger om dig.

Ønsker du at få oplyst hvilke oplysninger, Tracelink har registreret om dig på tracelink.dk, er du velkommen til at tage kontakt på info@tracelink.dk.

Hvordan indsamler Tracelink personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med oprettelse og anvendelse af en brugerprofil eller tilmelding til nyhedsbrevet, anvender hjemmesiden cookies.

Tracelink anvender et minimum af cookies til sikring af teknisk funktionalitet i vores software - dvs. at få brugerens interaktion med vores hjemmeside til at fungere optimalt.

Dit valg af cookies gemmes på vores hjemmeside i 7 dage og kan ændres til hver en tid.

Tredjepart med adgang til cookies

Tracelink anvender cookies fra Google Analytics på hjemmesiden til at indsamle oplysninger til statistik over generelle brugsmønstre og bevægelser; såsom antal besøgende, hvilke sider der bliver besøgt, og hvilke enheder brugerne benytter.

Dataene anvendes løbende til at optimere vores hjemmeside, så du får den bedst mulige oplevelse på siden.

Juridisk grundlag

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af en juridisk bindende aftale med dig. Det vil typisk være, når du søger en stilling i Tracelink eller indgår en abonnementsaftale.

Dine oplysninger såsom CV, ansøgning og referencer er nødvendige for den ansættelsesproces den jobsøgende skal igennem inden en ansættelseskontrakt indgås.

Når du indgår en abonnementsaftale med Tracelink, giver du tilladelse til, at vores medarbejdere må behandle dine data. Det vil f.eks. have betydning for, hvilke moduler m.m. der skal konfigureres i systemet, så du opnår den bedste brugeroplevelse med systemets funktionalitet.

Derudover behandler vi også dine data baseret på dit samtykke. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Sikkerhed

Tracelink bestræber sig på at sikre de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger i Tracelink hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger.

Kundepolitik

Når du accepterer en abonnementsaftale med Tracelink, giver du Tracelink tilladelse til at behandle de data, du taster ind eller uploader til systemet.

For at indgå en aftale med Tracelink, har vi brug for adgang til en række oplysninger til at identificere dig som bruger, såsom:

  • CVR nummer til oprettelse af firmaet i Tracelink.
  • Simple personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer, adresse m.m.

Derudover har vores medarbejdere brug for adgang til dit indhold for at kunne servicere og hjælpe dig med opsætning, anvendelse, tilpasning osv. Det gælder bl.a.:

  • Det indhold du taster direkte i Tracelink, uploader til Tracelink (såsom billeder og dokumenter) eller importerer fra andre systemer.

Persondatapolitikken gælder, når du interagerer med Tracelink, og vi dermed behandler dine oplysninger i forbindelse med f.eks.:

  • Oprettelse af ordrer, indkøbslister og arbejdsprocesser.
  • Levering af tilbud og sagsbehandlinger.
  • Forbedring og udvikling af funktionalitet.
  • Forebyggelse mod sikkerhedstrusler.
  • I driften med supporten.
  • Håndtering af indhold til marketing og kommunikationsindsatser.

Hvordan deler vi dine oplysninger?

Tracelink har tavshedspligt om alle informationer, vi måtte komme i besiddelse af om dig, og er ikke berettiget til at videregive sådanne informationer til tredjemand, medmindre dette sker efter accept fra dig.


Integration til andre systemer

Tracelink kan dele dine oplysninger med vores samarbejdspartnere, såfremt det beror sig på en anmodning efter dit eget initiativ. Ved integration til andre systemer giver du Tracelink tilladelse til at dele oplysninger med den pågældende partner.


Tredjemand og myndigheder

Tracelink kan i ganske særlige tilfælde, hvor det efter Tracelinks vurdering skønnes forsvarligt og rimeligt, give tredjemand og myndigheder adgang til dine data; dog kun i overensstemmelse med den relevante databeskyttelseslovgivning, i forbindelse med dom, myndighedskrav, konkurs, dødsfald eller lignende.

Hvor længe opbevarer vi dine data?

Tracelink gemmer dine data i systemet, så længe det er nødvendigt for at udføre vores kontraktlige forpligtelser.

Tracelink forbeholder sig retten til at slette dine data 90 dage efter abonnementets ophør uanset årsagen hertil, og Tracelink har ingen forpligtelser til at opbevare data efter dette tidspunkt.

Tracelink er berettiget til at opbevare dine data efter ophør med henblik på at anvende disse i anonymiseret form til statistik og analyse af tjenesten, medmindre andet er aftalt med dig.

Informationer leveret via jobansøgninger og rekruttering opbevares som regel i op til 6 måneder, hvorefter de vil blive slettet - medmindre andet skulle være aftalt med dig.

Rettigheder

Har du indgået en abonnementsaftale med Tracelink, har du ret til at få adgang til de personoplysninger, der står registreret på tracelink.dk ved anmodning herom. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder vi os retten til at bede om en form for dokumentation på en tilladelse fra din administrator.

Du kan rette din henvendelse til info@tracelink.dk.

Du har naturligvis altid ret til at ændre i din cookiepolitik eller valg af tilmelding til nyhedsbrevet.

Tracelink forbeholder sig retten til at sende dig nyhedsbreve og andre mails vedrørende relevant info ang. Tracelink, når du indgår en abonnementsaftale. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.


Sidst opdateret: 01-04-2022