Tracelink logo

Er der rod på værkstedet?

Tracelink er det oplagte IT-system til automalere, der ønsker bedre gennemsigtighed i deres arbejdsprocesser.

Med Tracelinks løsning til lak-branchen bliver det lettere at få overblik over hvor i processen, hver enkelt ordre er.

Autolakering

Skadecentre og automalere i Danmark og Sverige bruger Tracelinks brancheløsning til planlægning, styring og dokumentation af produktionen.

Tracelink understøtter processerne fra ordremodtagelse til fakturering – og efterkalkulation med integration til Forsi og Eurotax. Det er desuden muligt at dele ordrer med samarbejdende plade- og lakværksteder.

Moduler

En Tracelink autolak-løsning indeholder typisk følgende moduler:

Styring, overblik & beslutning

Hvorfor ikke gøre ordrebogen helt digital og evt. dele den med medarbejderne? Hæng f.eks. en storskærm op i produktionshallen, hvor alle kan se og opdatere statussen på ordrerne - både på ordrer på vej ind og ordrer i produktion - så alle får del i overblikket.

På Tracelinks kontrolpanel - eller storskærmen - er det let at se alle lakordrer og hvilken status, de har. Er der mange, der står i "Slibning", eller er der en flaskehals i "Klargøring", bliver det tydeliggjort på kontrolpanelet. Ringer telefonen fra en kunde, der spørger til en ordre, er det nemt ved blot et kig på storskærmen at se, hvor langt den er i processen.

Produktionsplanlægning

En strømlinet produktion kræver smart opgaveplanlægning. Med Tracelinks udvalg af kalendere er det let at holde styr på ordrer i kalenderen, booke materialer og uddele opgaver, der er essentielle for udførelsen af ordren.

Tidsregistrering

Det er nemt at registrere tidsforbruget til hver enkelt udførte ordre eller opgave. Tidsregistrering kan bruges til fakturering eller efterkalkulation, da det er nemt at se, om tiden er skredet på den enkelte ordre.

Tidsregistreringen kan også bruges til at registrere komme/gå til løn.

Forsi & Eurotax

Med integration til Forsi vil lakrapporter (skadesrapporter) være tilgængelige i Tracelink, hvor de kan konverteres til produktionsordrer, og senere kan faktureres via e-conomic.

Med Eurotax kan du selv lave dine lakberegninger, som evt. kan bruges til kontrol eller til nye tilbud til kunder udenom Forsi.

Lagerstyring

Tracelink har en enkel lagerstyringsløsning, som f.eks. anvendes, hvis du har behov for sporbarhed i produktionen. Indeholder færdigvaren råvarer med batchinformation, så holder Tracelink track på præcis de råvarer, der indgår i færdigvaren.

Batchstyring gør det nemt at finde frem til de sporbarhedsinformationer, der er relevante i forhold til f.eks. tilbagekald eller reklamationer. Det gør det naturligvis også enkelt at overvåge lagerbeholdningen.

Kvalitetskontrol & dokumentation

Tracelinks kvalitetsstyring gør det nemt at dokumentere processerne knyttet til produktionen samt at dokumentere delresultater undervejs. Samtidig er det nemt at lægge dokumenter, formularer eller billeder på den enkelte ordre.

Derfor er det nemt at dokumentere en bule i en bil, som var der, da den blev modtaget, eller dokumentere sit arbejde.

Integration til e-conomic

Tracelink er ikke et økonomisystem, men er meget tæt integreret til økonomisystemet e-conomic. Anvender du begge løsninger, kan data nemt udveksles. Dermed kan din Forsi lakordre automatisk konverteres til en e-conomic fakturakladde, når ordren bliver lukket. Herefter er det blot at bogføre fakturakladden, når den er sendt til kunden.

Kom i gang i dag

Du kan nemt booke en demo, hvor vi stille og roligt præsenterer dig for Tracelink.

Pris

Du betaler kun for det, du bruger

Systemet kan sættes op på vidt forskellige måder, og derfor varierer prisen alt efter den løsning, du søger.

For at give en føling af, hvad en autolakerer giver for opstart og abonnement, har vi dog regnet på et prisestimat.

Hvorfor du skal vælge Tracelink200+ brugervenlige funktionerSuverænt billigst på markedetSystematisk introduktionLet adgang til support

Kundecases

Læs hvad vores kunder har at sige

Vores kunder har fortalt, hvor glade de er for vores system, da det har gjort en kæmpe forskel for udformningen af arbejdsprocesserne i deres forretning.

Vi har samlet et par stykker af deres cases her:

Book demo