Autolakering

Skadecentre og automalere i Danmark og Sverige bruger Tracelinks brancheløsning til planlægning, styring og dokumentation af produktionen indenfor autolak-branchen.

Systemet understøtter processerne fra ordremodtagelse til fakturering – og efterkalkulation med integration til Forsi og Eurotax. Der er også mulighed for at samarbejdende plade- og lakværksteder kan dele ordrer.

Moduler

En Tracelink autolak løsning indeholder typisk følgende moduler:

Styring, overblik og beslutning

Gør ordrebogen helt digital og del den evt. med medarbejderne. Hæng en storskærm op i produktionshallen, hvor alle vil kunne se og opdatere status både på ordrer på vej ind og ordrer i produktion, så alle får del i overblikket.

På kontrolpanelet - eller storskærmen - er det let at se alle lakordre, hvor er de i processen. Er der mange der står i 'Slibning' eller måske er der en flaskehals i 'Klargøring'. Ringer telefonen fra en kunde der spørger til en ordre, er det nemt ved blot et kig på storskærmen at se hvor langt den er i processen.

Læs mere om kontrolpanel.

Produktionsplanlægning

En effektiv produktion kræver god opgaveplanlægning. Med Tracelinks forskellige kalendere er det enkelt at sætte ordrer i kalenderen, booke ressourcer og uddelegere opgaver, der skal nødvendige for at udføre ordren.

Tidsregistrering

Det er nemt at registrere tidsforbruget til hver enkelt udførte ordre eller opgave. Registreringen kan bruges til fakturering eller efterkalkulation, da det er nemt at se, om tiden er skredet på den enkelte ordre.

Tidsregistreringen kan også bruges til at registrere komme/gå til løn.

Læs mere om tidsregistrering.

Forsi og Eurotax

Med integration til FORSI vil lakrapporter (skadesrapporter) være tilgængelige i Tracelink, hvor de kan konverteres til produktionsordrer, og senere kan faktureres via e-conomic.

Med Eurotax kan du selv lave dine lakberegninger, som evt. kan bruges til kontrol eller til nye tilbud til kunder udenom FORSI.

Læs mere om Forsi/Eurotax.

Lagerstyring

Tracelink har en enkel lagerstyringsløsning, som for eksempel anvendes, hvis man har brug for håndtering af styklister, eller hvis man har behov for sporbarhed i produktionen. Hvis færdigvaren indeholder råvarer med batchinformation, så holder Tracelink styr på præcis hvilke råvarer, der indgår i færdigvaren.

Dermed kan man finde alle de sporbarhedsinformationer, som er relevante i forhold til f.eks. tilbagekald eller reklamationer og det gør det naturligvis enkelt at overvåge lagerbeholdningen.

Kvalitetskontrol og dokumentation

Tracelink gør det nemt at dokumentere processerne knyttet til produktionen, samt at dokumentere delresultater undervejs. Samtidig er det nemt at lægge dokumenter, formularer eller billeder på den enkelte ordre.

Derfor er det nemt at dokumentere en bule i en bil som var der da den blev modtaget, eller dokumentere sit arbejde.

Læs mere om kvalitet.

Integration til e-conomic

Tracelink er ikke et økonomisystem, men er meget tæt integreret til økonomisystemet e-conomic. Anvender du begge løsninger, så kan data nemt udveksles. Dermed kan din Forsi lak ordre automatisk konverteres til en en e-conomic fakturakladde når ordren bliver lukket. Herefter er det blot at bogføre fakturakladden - så er fakturen sendt til kunden.

Læs mere om økonomi