Tracelink

Tracelink er det oplagte IT-system til automalere, der ønsker bedre gennemsigtighed i deres arbejdsprocesser.

Med Tracelinks løsning til lak-branchen bliver det lettere at få overblik over hvor i processen, hver enkelt ordre er.

Se en demo video

Autolakering

Skadecentre og automalere i Danmark og Sverige bruger Tracelinks brancheløsning til planlægning, styring og dokumentation af produktionen.

Tracelink understøtter processerne fra ordremodtagelse til fakturering – og efterkalkulation med integration til Forsi og Eurotax. Det er desuden muligt at dele ordrer med samarbejdende plade- og lakværksteder.

Moduler

En Tracelink autolak-løsning indeholder typisk følgende moduler:

Styring, overblik & beslutning

Hvorfor ikke gøre ordrebogen helt digital og evt. dele den med medarbejderne? Hæng f.eks. en storskærm op i produktionshallen, hvor alle kan se og opdatere statussen på ordrerne - både på ordrer på vej ind og ordrer i produktion - så alle får del i overblikket.

På Tracelinks kontrolpanel - eller storskærmen - er det let at se alle lakordrer og hvilken status, de har. Er der mange, der står i "Slibning", eller er der en flaskehals i "Klargøring", bliver det tydeliggjort på kontrolpanelet. Ringer telefonen fra en kunde, der spørger til en ordre, er det nemt ved blot et kig på storskærmen at se, hvor langt den er i processen.

Produktionsplanlægning

En effektiv produktion kræver god opgaveplanlægning. Med Tracelinks forskellige kalendere er det enkelt at sætte ordrer i kalenderen, booke ressourcer og uddelegere opgaver, der er nødvendige for at udføre ordren.

Tidsregistrering

Det er nemt at registrere tidsforbruget til hver enkelt udførte ordre eller opgave. Tidsregistrering kan bruges til fakturering eller efterkalkulation, da det er nemt at se, om tiden er skredet på den enkelte ordre.

Tidsregistreringen kan også bruges til at registrere komme/gå til løn.

Forsi & Eurotax

Med integration til Forsi vil lakrapporter (skadesrapporter) være tilgængelige i Tracelink, hvor de kan konverteres til produktionsordrer, og senere kan faktureres via e-conomic.

Med Eurotax kan du selv lave dine lakberegninger, som evt. kan bruges til kontrol eller til nye tilbud til kunder udenom Forsi.

Lagerstyring

Tracelink har en enkel lagerstyringsløsning, som f.eks. anvendes, hvis man har brug for håndtering af styklister, eller hvis man har behov for sporbarhed i produktionen. Hvis færdigvaren indeholder råvarer med batchinformation, så holder Tracelink styr på præcis hvilke råvarer, der indgår i færdigvaren.

Dermed kan man finde alle de sporbarhedsinformationer, som er relevante i forhold til f.eks. tilbagekald eller reklamationer. Det gør det naturligvis også enkelt at overvåge lagerbeholdningen.

Kvalitetskontrol & dokumentation

Tracelinks kvalitetsstyring gør det nemt at dokumentere processerne knyttet til produktionen samt at dokumentere delresultater undervejs. Samtidig er det nemt at lægge dokumenter, formularer eller billeder på den enkelte ordre.

Derfor er det nemt at dokumentere en bule i en bil, som var der, da den blev modtaget, eller dokumentere sit arbejde.

Integration til e-conomic

Tracelink er ikke et økonomisystem, men er meget tæt integreret til økonomisystemet e-conomic. Anvender du begge løsninger, kan data nemt udveksles. Dermed kan din Forsi lakordre automatisk konverteres til en e-conomic fakturakladde, når ordren bliver lukket. Herefter er det blot at bogføre fakturakladden, når den er sendt til kunden.

Interesseret?

Du kan nemt booke en demo, hvor vi præsenterer dig for Tracelink på et jordnært plan.

Pris

Prisen for Tracelink varierer alt efter hvilken løsning, du søger.

Vi har optegnet et prisestimat, der kan give dig en fornemmelse af beløbet.

Kundecases

Læs mere om Tracelinks autolak-løsning hos:

Book demo