Autolak system koblet til Forsi & Eurotax | Tracelink

Tracelink logo

Er der rod i ordrerne på værkstedet?

Tracelink er IT-systemet til automalere, der ønsker bedre gennemsigtighed i deres ordrer og arbejdsprocesser.

Med vores løsning til autobranchen bliver det lettere at få overblik over, hvor i reperationsprocessen hver enkelt bil er.

Autolakering

Skadecentre og autolakerer i Danmark og Sverige bruger vores brancheløsning til planlægning, styring og dokumentation af bilerne.

Tracelink understøtter processerne fra ordremodtagelse til fakturering – og efterkalkulation med integration til Forsi og Eurotax. Det er desuden muligt at dele ordrer med samarbejdende plade- og lakværksteder.

Moduler

En Autolak-løsning indeholder typisk følgende moduler:

Styring, overblik & beslutning

Hvorfor ikke gøre ordrebogen helt digital og dele den med medarbejderne? Hæng en storskærm op i produktionshallen, hvor alle kan se og opdatere statussen på ordrerne - både på ordrer på vej ind og ordrer i gang - så alle får del i overblikket.

På Tracelinks kontrolpanel, der kan sættes op på en storskærm, er det let at se alle lakordrer og hvilken status, de har. Er der mange, der står i slibning, eller er der en flaskehals i klargøring, bliver det tydeliggjort på kontrolpanelet. Ringer telefonen fra en kunde, der spørger til en ordre, er det nemt ved blot et kig på storskærmen at se, hvor langt den er i processen.

Planlægning

En strømlinet produktion kræver smart opgaveplanlægning. Med vores udvalg af kalendere er det let at holde styr på ordrer i kalenderen, booke værktøj og uddele opgaver, der er essentielle for udførelsen af ordren.

Udlejer du lånebiler, kan Tracelink holde styr på bilerne i en lånebilskalender.

Tidsregistrering

Det er nemt at registrere tidsforbruget til hver enkelt udførte ordre eller opgave. Tidsregistrering kan bruges til fakturering og efterkalkulation, da det er nemt at se, om tiden er skredet på den enkelte ordre. Tidsregistreringen kan også bruges til at registrere komme/gå til løn.

Forsi & Eurotax (Eurolak)

Med integration til Forsi vil lakrapporter (skadesrapporter) være tilgængelige i Tracelink, hvorefter de kan konverteres til produktionsordrer, og senere kan faktureres via e-conomic.

Med Eurotax (Eurolak) kan du selv lave dine lakberegninger, som f.eks. kan bruges til kontrol eller nye tilbud til kunder udenom Forsi.

Forretningsprocesser

Kører I med flere afdelinger, f.eks. hvis I både har et pladeværksted og et malerværksted, kan Tracelink arbejde sammen mellem afdelingerne, så ordren overføres til malerafdelingen, når delene er klar til maling, og sendes tilbage til pladeafdelingen, når bilen skal samles igen.

Kvalitetskontrol & dokumentation

Kvalitetsstyring gør det nemt at dokumentere processerne knyttet til produktionen samt at dokumentere delresultater undervejs. Samtidig er det nemt at lægge dokumenter, formularer eller billeder på den enkelte ordre.

Derfor er det nemt at dokumentere en bule i en bil, som var der, da den blev modtaget, eller dokumentere sit arbejde.

Eksterne kunder

Lad kunderne følge med i ordreprocessen. Du kan med kundemodulet give dine kunder adgang til bestemte dele af Tracelink, som f.eks. de ordrer og lakrapporter, der specifikt vedrører den kunde.

Partnere

Arbejder I sammen med et andet pladeværksted om de samme biler, kan I via Tracelink opnå fælles ordrestyring. Det giver jer bedre overholdelse af tidsfrister, simpel oprettelse af ordrer uden at godkendte Forsi-rapporter ligger klar, effektiv håndtering af lånebiler og enklte kvalitetskontroller m.m.

Integration til e-conomic

Tracelink er ikke et økonomisystem, men er meget tæt integreret til regnskabsprogrammet e-conomic. Anvender du begge løsninger, kan data nemt udveksles. Dermed kan din Forsi-lakordre automatisk konverteres til en e-conomic fakturakladde, når ordren bliver lukket. Herefter er det blot at bogføre fakturakladden, når den er sendt til kunden.

Pris

Systemet kan sættes op på vidt forskellige måder, og derfor varierer prisen alt efter den løsning, du søger. Vi tilbyder dog nedenstående basispakker.


Kun LAK- eller kun PLADECENTER

Basisløsning u. tidsregistrering inkl. 5 medarbejdere, 10 kunder og lånebilskalender:

  • Opsætning: fra kr. 18.000,-
  • Abonnement: fra kr. 1.800,- pr./md.

Basisløsning m. tidsregistrering inkl. 5 medarbejdere, 10 kunder og lånebilskalender:

  • Opsætning: fra kr. 22.000,-
  • Abonnement: fra kr. 2.200,- pr./md.
Det er nemt at booke en gratis demo

Vi bliver målt på at levere høj kvalitet - hurtigt! Det kræver, at vi hele tiden ved præcist, hvor hver enkelt bil er i processen - og det har vi styr på i Tracelink.


Michael Elkjær, Direktør, Elkjærgruppen

...med Tracelink er det blevet meget nemmere. Det er lige før, jeg kan sætte mig selv ned på halv tid!


Kirsten Elvekjær, Lakskadecentret Tectylcenter Greve

Kundecases

Vores autolak- og skadecentre-kunder benytter systemet til at dække forskellige arbejdsbehov. Her kan du læse om, hvordan Elkjærgruppen og Skærød Autolakering, bruger Tracelink i deres forretninger:


Elkjærgruppen
Elkjærgruppen

Autolak og -skadesværksted
Læs mere


Skærød Autolakering
Skærød Autolakering

Forsikringsskader
Læs mere200+ brugervenlige funktionerVi leverer høj kvalitetSystematisk introduktionLet adgang til support

Gratis demo