Brug af Håndbog

Efter Konfiguration af Håndbog og Håndsbogsområder, kan du nu begynde at tilføje håndbogsdokumenter til din virksomhed i Tracelink.
 1. Klik i Funktionsmenuen til venstre på din Håndbog. Vælg det ønskede område, du vil lave et håndbogsdokument under.
 2. I Listen vises oprettede dokumenter. For at tilføje et nyt dokument klik på + øverst i listens oversigt eller tryk på + Tilføj ny.
 3. Udfyld nummer og navn og tryk Gem i øverste højre hjørne.
 4. Boksen Godkendt/frigivet bestemmer, hvorvidt andre brugere kan se dokumentet. Du kan arbejde med dokumentet, uden nogen andre kan se det, indtil du sætter flueben i denne boks og gemmer. Bemærk: Hvis du har markeret i feltet, kan du ikke ændre i dit dokument eller dets indstillinger.
 5. Du kan i drop-down-menuen Ansvarlig bestemme, hvem der er ansvarlig for udarbejdelse af dokumentet og i feltet Næste opdatering bestemme, hvornår næste opdatering skal være. Tilføj til dokumentet en af de mulige statusser, som du har oprettet i konfigurationen.
 6. Hvis du ønsker, at dokumentet skal kædes sammen med et andet dokument i dette område, kan det vælges i drop-down-menuen Se også...
  Med feltet Ektern URL er der mulighed for at vise et element, der kræver et plugin for at det vises. Det kan f.eks. være et PDF dokument. Bemærk: Hvis en URL er angivet, vil kun indholdet af denne blive vist og ikke noget tekst.
 7. Nederst på fanen er en tekst editor, hvor du konfigurerer dit dokument. Slet den røde tekst, og du kan begynde at skrive. Du har mulighed for at sætte billeder, links og andre dokumenter ind i dokumentet.
 8. Under fanen Journal er en historik over dokumentet, hvor der også er mulighed for selv at tilføje noter og kommentarer.
 9. Under fanen Set/læst har du mulighed for at se en udførlig liste over, hvilke brugere der har set dokumentet og hvilken version. Er det et dokument, som kræves læst, vises der også, hvem der har gjort dette.

Læs mere

 
Tilbage til support