Timeregistrering med Lønberegning

Lønberegning giver dig informationer om alle brugernes tidsregistreringer, samt muligheden for at lave rapporter og eksportere disse.

Dan en rapport

• Øverst i Timeregistrering finder du funktionen Lønberegning.
  • Angiv det ønskede tidsinterval og brugergruppe.
  • Angiv i boksene, hvis der ønskes henholdvis: (1) Medtagelse af ordrer, (2) kun godkendte tidsregistreringer eller (3) at rapporten skal udarbejdes i decimaltal frem for i timer:minutter.
  • Tryk Opdater rapport for at generere rapporten i Tracelink.

• For at eksportere rapporten har du nu følgende muligheder:
  • Tryk på knappen Eksporter beregning for at generere en CSV-fil. Her er der mulighed for at vælge enten summeret totaltider eller de enkelte tidsregistreringer.
  • Nederst i venstre hjørne har du muligheden for at generere rapporten, enten som PDF-fil eller til udprintning. Kontakt Tracelink Support, hvis du ønsker et bestemt layout til dit udprint.

Lås beregning

Med knappen Lås og afslut beregning har du mulighed for at låse tidsregistreringerne med lønberegning og dermed sikre sporbarhed. Bemærk, at dette er en endelig handling, hvorfor du herefter ikke vil have mulighed for at lave ændringer.

Når du har låst en lønberegning, vil den blive synlig under fanen Lønberegning. Her har du en oversigt over alle låste lønberegninger.

Du har mulighed for at eksportere disse som PDF eller CSV-filer, samt et filformat der kan indlæses direkte i Danløn.

Læs den fulde vejledning til Lønberegning med billeder: