Fuld kontrol over planlægning og dokumentation på byggepladsen | Tracelink

Tracelink logo

Er der styr på planlægningen?

Få fuld kontrol og sporbarhed på byggeriet med Tracelink.

Tracelink er det oplagte ERP-system til planlægning, effektivisering og styring af arbejdet.

Byggeri

Tracelink anvendes af aktører på byggepladsen bl.a. for at sikre:
  • Sporbarhed på materialer
  • Sporing og forbrug af værktøj
  • Dokumentation af konstruktioner
  • Mangellister
  • Tidsregistrering

Moduler

En Tracelink Byggeriløsning indeholder typisk følgende moduler:

Sporbarhed på materialer

Dine kunder og myndighederne stiller ofte krav til de anvendte materialer og til dokumentation af, at kravene er overholdt - f.eks. i forhold til EN 1090 og ISO 3834. At håndtere dette er kernen i Tracelink. Med QR-koder markerer I jeres materialer og knytter al relevant dokumentation til koderne.

Sporing & forbrug af værktøj

For en stor del af virksomhedens værktøj, er der krav til regelmæssig egenkontrol og evt. kalibrering. Når du bruger værktøj, som er registreret i Tracelink, kan du dels registrere det løbende forbrug, og dels får du advarsler, hvis værktøjet nærmer sig sidste frist for kontrol eller kalibrering.

Dokumentation af konstruktioner

Med Tracelink på din smartphone, kan du løbende dokumentere samlingen af konstruktioner i overensstemmelse med tegninger, som i forvejen er lagt ind i databasen.Det gør du nemt via kamerafunktionen, hvor billeder lagres direkte på tegningen - eller ordren - i Tracelink.

Mangellister

Ved overdragelse af byggeri – eller blot dele af det – bliver der ofte udarbejdet en mangelliste. Med Tracelink har du og dine medarbejdere mulighed for løbende at registrere kendte mangler og derved spare tid ved overdragelsen.

Tidsregistrering

Tidsregistrering ligger i naturlig forlængelse af Tracelinks dokumentation af processer. Når du i forvejen bruger appen til at registrere processerne, er det nemt samtidig at registrere tidsforbruget knyttet til hver enkelt udførte ordre. Registreringen kan bruges til fakturering eller efterkalkulation.

Pris

Beregnet tilbud specifikt til dig

Vores team har udviklet et konkurrencedygtigt og simpelt stykke software, som mange industrier kan benytte. Det betyder, at systemet kan tilpasses flere forskellige arbejdsbehov, og derfor afhænger prisen af hvilken løsning, du har behov for.

Tag fat i os, hvis du er interesseret i at vide mere.

Tag det første skridt

Book en gratis demo og hør, hvordan Tracelink kan hjælpe din virksomhed

Derfor vælger vores kunder TracelinkFokus på brugervenlighedBilligt, nemt og hurtigtFleksibel uddannelseVejledninger og support

Kundecase

Ude på gulvet

Vi har talt med et par stykker af vores kunder om deres oplevelse af systemet. Her bringer vi historien fra Brøndum Stål, der arbejder med CE-certificering:

Book demo