Byggeri

Tracelink anvendes af aktører på byggepladsen blandt andet for at sikre:
  • Sporbarhed på materialer
  • Sporing og forbrug af værktøj
  • Dokumentation af konstruktioner
  • Snaglists
  • Timeregistrering

Moduler

En Tracelink byggeri løsning indeholder typisk følgende moduler:

Sporbarhed på materialer

Dine kunder og myndighederne stiller ofte krav til de anvendte materialer – og til dokumentation af at kravene er overholdt, f.eks. i forhold til EN 1090 og ISO 3834.

At håndtere dette er kernen i Tracelink. Med QR-koder mærker I jeres materialer op og knytter al relevant dokumentation til koderne.

Sporing og forbrug af værktøj

For en stor del af virksomhedens værktøj er der krav om regelmæssig egenkontrol og evt. kalibrering. Når du bruger værktøj, som er registreret i Tracelink, kan du dels registrere det løbende forbrug, dels får du advarsler, hvis værktøjet nærmer sig sidste frist for kontrol eller kalibrering.

Dokumentation af konstruktioner

Med Tracelink på din smartphone, kan I løbende dokumentere samlingen af konstruktioner i overensstemmelse med tegninger, som i forvejen er lagt ind i databasen.

Dette gøres nemt via kamerafunktionen, hvor billeder lagres direkte på tegningen - eller ordren - i Tracelink

Snaglists

Ved overdragelse af byggeri – eller blot dele af det – bliver der ofte udarbejdet en mangelliste.

Med Tracelink har du og dine medarbejdere mulighed for løbende at registrere kendte mangler og derved spare tid ved overdragelsen.

Timeregistrering

Timeregistrering ligger i naturlig forlængelse af Tracelink’s dokumentation af processer.

Når du i forvejen bruger app’en til at registrere processerne, er det nemt samtidig at registrere tidsforbruget knyttet til hver enkelt udførte ordre. Registreringen kan bruges til fakturering eller efterkalkulation.