Her finder du guides til Tracelinks hverdagsfunktioner.

Savner du en vejledning? Så skriv til support@tracelink.dk

Indkøb og lager

Hjælp til at tilføje varer til dit lager, opsætte dine leverandører og lave indkøbsordre i Tracelink.

Tidsregistrering

Kom nemt igang med tidsregistrering i Tracelink, med opsætning af lønprofiler, lønberegning mm.

Brugere & Brugergrupper

Vejledninger til at administrere din virksomheds brugere af Tracelink.

Håndbog

En vejledningen til hvordan du anvender Håndbogs-modulet.

Flowcharts

I Tracelink kan du nemt tegne flowdiagrammer over arbejdsgange i din virksomhed, du gerne vil sætte fokus på.

Opsætning

Opsætninger er skabeloner mv. - f.eks. ordre skabeloner, formularer, lønprofiler, lister mv.

Opsætningen af disse er meget kundespecifik og vil derfor ofte tilpasses løbende.

Konfiguration

Konfiguration af Tracelink er hvordan hvert modul "opfører sig", f.eks. om ordrer skal køre med ordregrupper eller om man kan logge ind med PIN kode.

Konfigurationen gælder hele Tracelink og vil typisk blive sat op under den indledende kundeopsætning.

Introduktion

Har du aldrig brugt Tracelink før, er det en god idé at læse vores velkommen guides som giver et hurtigt overblik over hvordan du bruger Tracelink.

FAQ